Neler Yeni

Papara Abonelik Yönetimi Nasıl İşliyor?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar merhaba, Netflix i hep başka karta para aktarıp ödüyordum ancak papara da indirimli aliniyormus bu sebepten paparadan ödedim ve yaklaşık 1.000 TL attım içine. Ancak her ay Netflix in 45 TL çekmesini istemiyorum ve bende abonelikler kısmından bu seçeneği kapattım. Sonraki ay çekmez dimi ?

Ekler

• Screenshot_2021-07-30-02-26-07-274_com.mobillium.papara.jpg
    Screenshot_2021-07-30-02-26-07-274_com.mobillium.papara.jpg
    191.9 KB · Hit: 65

Mearty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
.
Arkadaşlar merhaba, Netflix i hep başka karta para aktarıp ödüyordum ancak papara da indirimli aliniyormus bu sebepten paparadan ödedim ve yaklaşık 1.000 TL attım içine. Ancak her ay Netflix in 45 TL çekmesini istemiyorum ve bende abonelikler kısmından bu seçeneği kapattım. Sonraki ay çekmez dimi ?
Netflix üzerinden üyeliğinizi sonlandırmanız daha sağlıklı olur bana göre.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
O kısımdan kapatırsan netflix için ödeme yapamıyorsun yada aylık ücret çekmiyor denedim.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Çekmez

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Çekmez ama sürekli mail geliyor ödeme alınamadı diye.Aboneliğinizi devam ettirmek istemiyorsanız site üzerinden durdurmamız daha sağlıklı olur.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çekmez ama sürekli mail geliyor ödeme alınamadı diye.Aboneliğinizi devam ettirmek istemiyorsanız site üzerinden durdurmamız daha sağlıklı olur.
Hayır ondan değil, o gün içerisinde bana lazım da olabilir o para. O yüzden dedim

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Bu tarz durumlar da hayalet sanal kart oluşturup tek seferlik kullanabilirsin üyelik iptal etemeyle falan uğraşmazsın çok kullanışlı özellikle güvenmediğin yerlerden alışveriş yaparken çok işe yarıyor

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz durumlar da hayalet sanal kart oluşturup tek seferlik kullanabilirsin üyelik iptal etemeyle falan uğraşmazsın çok kullanışlı özellikle güvenmediğin yerlerden alışveriş yaparken çok işe yarıyor
Papara da bakiyeler bir tutuluyor sanal karttan üyelik başlattım ama black carda attığım para gitti.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Papara da bakiyeler bir tutuluyor sanal karttan üyelik başlattım ama black carda attığım para gitti.
Sanal kart oluşturun sonra kullanıma kapatın.Vakti gelince açarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,978
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom