- Reaksiyon skoru
- 2,228
Hacı 60k naptın sen3d secure varda iste 3 senedir kullanıyorum para olmadıgında reddediyodu bu sefer boyle oldu
Hacı 60k naptın sen3d secure varda iste 3 senedir kullanıyorum para olmadıgında reddediyodu bu sefer boyle oldu
geçmiş olsun hocam3d secure varda iste 3 senedir kullanıyorum para olmadıgında reddediyodu bu sefer boyle oldu
Papara ve site nasıl izin verdi dümen olduğunu düşünüyorum konununcs kasası actımda iste 300 400 dolardan sonra site bloke koydu cekemedim skinleri sonra dümenden yükleyip kasa actım
icralık ne olur hocam en fazla üzerimde bisey yokicraya verilirsin uzlaşma olmaz o baya bir süre sonra olacak bir
bende anlamadım hocam maalesefPapara ve site nasıl izin verdi dümen olduğunu düşünüyorum konunun
iste dolar üzeri kasa actım site acıgı diye dusunmedim fazlaHacı 60k naptın sen
Hayırda anlamadığık nokta nasıl borçlandın yani normalde kredisiz hesap paparsicralık ne olur hocam en fazla üzerimde bisey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende anlamadım hocam maalesef
iste dolar üzeri kasa actım site acıgı diye dusunmedim fazla
evet iste bende bunu anlamadım paparanın hatası olmalıHayırda anlamadığık nokta nasıl borçlandın yani normalde kredisiz hesap papars
Ön ödemeli kart böyle bişey olması imkansızHayırda anlamadığık nokta nasıl borçlandın yani normalde kredisiz hesap papars
banka hesaplarına bloke konur mutlaka bir banka hesabına yatırdığın bakiye blokelenir çalışmaya başladığında maaşına bloke konur bir araç veya bir şey alacağın zaman satılmaz şerhi konulur zor şeyler değil neticedeicralık ne olur hocam en fazla üzerimde bisey yok
bende anlamadım hocam maalesef
iste dolar üzeri kasa actım site acıgı diye dusunmedim fazla
imkansız iste her iki tarafta hatalı oldugundan uzlasma yapamaz mıyızÖn ödemeli kart böyle bişey olması imkansız
gecen kuveyt turk hesabı actım bloke yer o zamanbanka hesaplarına bloke konur mutlaka bir banka hesabına yatırdığın bakiye blokelenir çalışmaya başladığında maaşına bloke konur bir araç veya bir şey alacağın zaman satılmaz şerhi konulur zor şeyler değil neticede
evet eğer icraya düşersen banka hesaplarına bloke konur ödemezsen faiziyle katlamalı olarak devam eder .imkansız iste her iki tarafta hatalı oldugundan uzlasma yapamaz mıyız
gecen kuveyt turk hesabı actım bloke yer o zaman
burada kötü niyetli kullanan sensin bu açığı suçlusu sensin uzlaşma yapamazsınimkansız iste her iki tarafta hatalı oldugundan uzlasma yapamaz mıyız
gecen kuveyt turk hesabı actım bloke yer o zaman
neyin ss ini atayım hocamKonu troll. ggdrop niye bakiyeyi çekmene izin vermesin? Nerdeyse hiç bir kumar sitesinde kartta sıkıntı var senin parayı çekmene izin vermiyoruz demez. Cs bet sitelerinde çok fazla çalıntı kart ile oynayan var. SS at da görelim ben yinede reportladım konuyu.
burda yapabilecegim herhangi bir savunma yok mu hocamevet eğer icraya düşersen banka hesaplarına bloke konur ödemezsen faiziyle katlamalı olarak devam eder .
Kart sağlayıcısı size borç bildirimi yapar (SMS, mail, uygulama içi).
Faiz veya ek işlem ücreti yansıtılabilir.
Kartınız askıya alınabilir veya yeni kullanım engellenebilir.
Borç tahsil edilmezse, dosya tahsilat firmalarına devredilebilir.
Uzun vadede, firma Türkiye'de faaliyet gösteriyorsa, yasal takip veya icra süreci başlayabilir.
Bazı durumlarda kara listeye alınırsınız ve diğer finansal hizmetlerden yararlanmanız zorlaşır.
Kısacası “ön ödemeli, limitsiz harcanabilir” gibi düşünmeyin. İstisnai durumlarda harcayabileceğinizden fazlası yansıyabilir ve bu borç gibi işlem görür.
burada kötü niyetli kullanan sensin bu açığı suçlusu sensin uzlaşma yapamazsın
tamamen siteden kaynaklı oldugunu düsünüp yaptım paparadan kaynaklı oldugunu bilsem atmazdım bileevet eğer icraya düşersen banka hesaplarına bloke konur ödemezsen faiziyle katlamalı olarak devam eder .
Kart sağlayıcısı size borç bildirimi yapar (SMS, mail, uygulama içi).
Faiz veya ek işlem ücreti yansıtılabilir.
Kartınız askıya alınabilir veya yeni kullanım engellenebilir.
Borç tahsil edilmezse, dosya tahsilat firmalarına devredilebilir.
Uzun vadede, firma Türkiye'de faaliyet gösteriyorsa, yasal takip veya icra süreci başlayabilir.
Bazı durumlarda kara listeye alınırsınız ve diğer finansal hizmetlerden yararlanmanız zorlaşır.
Kısacası “ön ödemeli, limitsiz harcanabilir” gibi düşünmeyin. İstisnai durumlarda harcayabileceğinizden fazlası yansıyabilir ve bu borç gibi işlem görür.
burada kötü niyetli kullanan sensin bu açığı suçlusu sensin uzlaşma yapamazsın
neyin savunmasını yapacaksın ki 1 değil 2 değil sürekli tekrarlayan bir şey olmuş tutar ne kadar bilmiyorum ama bu açığı suistimal ederek kullanmışsınneyin ss ini atayım hocam
burda yapabilecegim herhangi bir savunma yok mu hocam
tamamen siteden kaynaklı oldugunu düsünüp yaptım paparadan kaynaklı oldugunu bilsem atmazdım bile