Çok doğru. Ben millet kullanmasın diye papara açmadım mesela ama Nays açtım umarım onda böyle illegal işler yoktur.Arkadaşlar aman banka hesabinizi papara hesabinizi kiraya vermeyin masak'ın 1dk lik reklamından olayi anlayabilirsiniz.Büyük cezaları var.
Hocam sen vermediğin sürece hesabı nasıl kullanabilirler? Burada önemli olan hesaplarını kimse ile paylaşmaman.Çok doğru. Ben millet kullanmasın diye papara açmadım mesela ama Nays açtım umarım onda böyle illegal işler yoktur.
Hesap açarken bilgileri her platformda vermen gerek zaten. Hesabı kullanıp kullanmamak firmanın güvenilirliğine bağlı gibi geliyor biraz da. Naysı sırf arkasında iş bankası var böyle işler yapmaz diye düşünüp açtım umarım da yapmaz.Hocam sen vermediğin sürece hesabı nasıl kullanabilirler? Burada önemli olan hesaplarını kimse ile paylaşmaman.
Papara da var bende nays da var. Kimseye kiralamadığım için sorun yaşamıyorum.Çok doğru. Ben millet kullanmasın diye papara açmadım mesela ama Nays açtım umarım onda böyle illegal işler yoktur.
Papara ile naysın farkı yok hocam, birine hesabi vermediğin kiralamadigin sürece ikisinide kullanabilirsin.Çok doğru. Ben millet kullanmasın diye papara açmadım mesela ama Nays açtım umarım onda böyle illegal işler yoktur.
İbana atsın işte ne uğraşıyolarArkadaşlar aman banka hesabinizi papara hesabinizi kiraya vermeyin masak'ın 1dk lik reklamından olayi anlayabilirsiniz.Büyük cezaları var.