Neler Yeni

papara black card güvenilir mi

xantern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut tiraki
babam güvenilir değil diyor sizce iyi mi black card

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Papara hesap bilgileri başkalarının eline geçince papara hesabınla illegal işler yapıyorlar karakolluk oluyorsun bence almaya değmez.
Dediğiniz şey hesabın sahibi giriş bilgilerini kimseye vermezse mümkün değil. Genelde hesap kiralama ile oluyor dediğiniz şey.

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
Papara hesap bilgileri başkalarının eline geçince papara hesabınla illegal işler yapıyorlar karakolluk oluyorsun bence almaya değmez.
Knk kendin kiralamazsan başkasının eline geçeceğini sanmam koskoca papara okadar kolay olmamalı bilgi calmak
Mesaj otomatik birleştirildi:

babam güvenilir değil diyor sizce iyi mi black card
Evet banka kartı işte ne yatirirsan onu harcayabiliyorsun kredi kartı gibi deil harca sonra ode gibi olayları yok

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,414
İsim
Mert Metshi
Hesap bilgilerin nasıl başkasının eline geçsin?

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Güvenilir. Birkaç senedir kullanıyorum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Papara'nın ilk müşterilerindenim çıktığı gibi İninal den direk geçmiştim. Yıllardır hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Burda boş boş atıp sallayıp ne yapmaya çalışıyorsun? Bu dediğin olay için kendi rızanla bu işle uğraşan birine kiralaman lazım. Forumun yarısında bu kart vardır acaba kaç kişi bunu yaşamıştır.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Burda boş boş atıp sallayıp ne yapmaya çalışıyorsun? Bu dediğin olay için kendi rızanla bu işle uğraşan birine kiralaman lazım. Forumun yarısında bu kart vardır acaba kaç kişi bunu yaşamıştır.
Şikayet sitelerine bakın kaç kişi şikayetçi. Milletin hesabına izinsiz girip yasadışı işler yaparak seni suçlu çıkarıyorlar. Papara da bu durumda hiçbir şey yapmıyor.

Yoksa ben de sırf ayda 50TL Cashback alayım diye papara hesabı açacaktım, arkadaşlar uyardı. Valla ben ayda 50TL için bu riske girmem, girecek varsa hesap açabilir.

Top Bottom