Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar kart ne zaman gelir ? Sokağa çıkma yasağı olduğu için ne kadar aksar ?4
Şuan evde değilim de hocam.Biraz geç gelse iyi olurBana corona döneminde kargo sıkıntısı varken 2 3 haftada geldi
Dua et valla bu kartların kargolari sıkıntı genelde geri getirmezler falan eve evde olmazsanŞuan evde değilim de hocam.Biraz geç gelse iyi olur
Hocam uygulamadan baktınız mı kartın durumuna ? Teknik desteği aramalısınız benceYaklaşık 40 gündür gelmedi bana.
AGT ile görüştüm, ilgileneceklerini söylediler ama tık yok. Papara ile görüşmedim henüz.Hocam uygulamadan baktınız mı kartın durumuna ? Teknik desteği aramalısınız bence
Hocam kart basıldı diyor.Bugün veya pazar günü teslim edebilirler mi? Kargolar kapalı değil mi ?Şansına bağlı, bana kartın basılması hazırlanması vesaire toplamda 11 günde filan geldi. Sadece kargosu 50 günde gelenler var.
Hocam kart basıldı diyor.Bugün veya pazar günü teslim edebilirler mi? Kargolar kapalı değil mi ? ( Getirdikleri zaman evde yoksam ne oluyor ?Şansına bağlı, bana kartın basılması hazırlanması vesaire toplamda 11 günde filan geldi. Sadece kargosu 50 günde gelenler var.
Hocam kart basıldı diyor.Haftasonu getiremezler değil mi ?bana 13 günde gelmişti