atmde kalan kart nolcak peki öyle kalcak mıkayboldu de yeni kart iste uğraşma boşuna.
ya aynı hesaba alsana başka kartkartı iptal edip yenisini istedim ya uğraşa gerek yok bence içindeki parayı başka hesaba aktardım
iptal ettireceksin kalacak orada ama en iyisi ptt yi araatmde kalan kart nolcak peki öyle kalcak mı
kalsın bir şey olmaz.iptal olacak sen kaybettim diyince.atmde kalan kart nolcak peki öyle kalcak mı
Zaten dağ başında bir atm bişey olmaz heraldekalsın bir şey olmaz.iptal olacak sen kaybettim diyince.
Acıkmıştı yarasın ATM'me(!)Kartımı ptt atmsi yuttu nasıl geri alacağım ? Yada geri almak yerine kartı iptal edersem yenisini gönderirler mi ?
o kartı keserler zaten atm yi açınca boşver bir şey olmaz.Zaten dağ başında bir atm bişey olmaz heralde
ya çocuğu neden uğraştırıyorsunuz.paparadan kartım kayboldu desin iptal etsinler.yenisini göndersinler.Acıkmıştı yarasın ATM'me(!)
Sanırsam PTT şubesinde vardı tek bu atm'ler gidin söyleyin en yakın PTT şubesine.
Veya yardım hatları vardır arayın.
İsmim yazıyo kartta ama cidden dağın başında görevlilerin cıkıp ugrasacaganı zannetmiyorum.o kartı keserler zaten atm yi açınca boşver bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya çocuğu neden uğraştırıyorsunuz.paparadan kartım kayboldu desin iptal etsinler.yenisini göndersinler.
Ayrıca kartın üstünde isim yazmayanlardansa imkanı yok vermezler.
Sen bilirsin.kartı iptal edip yenisini istedim ya uğraşa gerek yok bence içindeki parayı başka hesaba aktardım
Neden hocam nolacak ki?Sen bilirsin.
kötü bir şey demedim yahu sen bilirsin dedim işte. Yani senin kararın.Neden hocam nolacak ki?
Zaten paparaya bir gerekçe bildirmeden kart iptal edilebiliyor.
AFİEDKartımı ptt atmsi yuttu