Redmental
80+ Gold
Dahası
Papara üzerinden rehberden seçtiğim bir kişiye para göndermekten isterken yanlışlıkla 3 ay önce yurtdışına giden kuzenime yolladım. Kendisinin hesabı dolandırıcılık olayı olduğu için önlem olarak kapatıldı ve bloke oldu. 1455 TL para yollamıştım. Önce müşteri hizmetlerini aradım ve konuyu detaylıca aktardım, kendilerinin bu konuda yardımcı olamayacaklarını söylediler ve mail üzerinden talep oluşturmamı istediler. Talebi oluşturdum ve gelen cevap ise "İki kişi arasındaki transfere müdahale edilemez" şeklinde oldu.
Parayı geri istemek için kuzenimi aradığımda öğrendim bende durumu. Kendisi de iletişime geçti ve cevap değişmedi.
Dikkatsiz olduğumu kabul ediyorum ama hem bloke olan hesaba para attım hem de paramı geri alamadım. Bu konuda ne yapmam gerekiyor?
Parayı geri istemek için kuzenimi aradığımda öğrendim bende durumu. Kendisi de iletişime geçti ve cevap değişmedi.
Dikkatsiz olduğumu kabul ediyorum ama hem bloke olan hesaba para attım hem de paramı geri alamadım. Bu konuda ne yapmam gerekiyor?