ya arkadaşın çok şanssız ya ben çok şanslıyımGelmesi 40-50 gün sürüyor. benim arkadaşım 5 aydır bekliyor. bir taneside kargo firmasını dava etmeye hazırlanıyor
hocam internetten papara giriş yap yazın. ilk siteden hesabınıza giriş yapın. kart ekle diyin oradan bilgilerle halledin. ben öyle yapmıştım siz nasıl yaptınız acaba?Hocam bilgisayardan bilgileri sormuyorki.
Telefondan da kimliğin ön yüzünü gösteriyorum okumuyor bir türlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır hocam hallettim hesabı onayladım.
Şimdi Caffeoursadan papara kart aldığımda nası onaylatıcam?
Şifreyi nasıl koyucam?
Benimki 14 gun de geldi tam dedigi gunde arkadasima da 5 ayda geldi. Evde olmayinca gidiyorGelmesi 40-50 gün sürüyor. benim arkadaşım 5 aydır bekliyor. bir taneside kargo firmasını dava etmeye hazırlanıyor
Hocam hesabı onayladım ama şuan kart elimde değil.hocam internetten papara giriş yap yazın. ilk siteden hesabınıza giriş yapın. kart ekle diyin oradan bilgilerle halledin. ben öyle yapmıştım siz nasıl yaptınız acaba?
normal marketten black card alabiliyormusunuz emin degilim fakat kartı aldıgınızda papara uygulamasından yada chrome üzerinden kartlarımda şifre koyuluyorHocam hesabı onayladım ama şuan kart elimde değil.
Black kart gelmesi uzun sürüyor diye normal marketten alıcağım.
Normal markette Black Kart yok diye biliyorum. Tosla ve ininal var.Hocam hesabı onayladım ama şuan kart elimde değil.
Black kart gelmesi uzun sürüyor diye normal marketten alıcağım.
Black kart değil hocam zaten.Normal markette Black Kart yok diye biliyorum. Tosla ve ininal var.
Hocam black kart değil ancak paparanın grisi falan var caffeoursada.normal marketten black card alabiliyormusunuz emin degilim fakat kartı aldıgınızda papara uygulamasından yada chrome üzerinden kartlarımda şifre koyuluyor
1 haftada geldi bana yerden yere değişiyor İstanbul içiyse kısa sürede geliyor.Gelmesi 40-50 gün sürüyor. benim arkadaşım 5 aydır bekliyor. bir taneside kargo firmasını dava etmeye hazırlanıyor
Ben kimliğinde fotoğraf olmadan alabildim.Papara için herşeyim var ama bir tek kimlikte fotoğrafım yok.
İlla lazım mı bu papara kart almak için?