Neler Yeni

Papara Kart Bakiyesi Eksiye İniyor mu?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
Ben papara almak istiyorm ama kafama takilan seyler var
Papara black fiyatı nedir siparis edince
Kart bakiyesi eksi ye dusebiliyormu
Ve kartınnicinde hic.para yoksa aylık 1 tl kesiyor ya tc mizi falanda vermis oluyoruz yani.bi sekilde eksiye inebiluyormu kart bakiyesi
Birde guvenebilirmiyim tc mizi veriyoruz sonucta benim icin onemli.olan kart bakiyesinin eksiye inmemesi yani karti 2 ay kullanmadim diyelim o 1 tl kart bakiyesinenyansiyip eksiye inermi.lurfen sorulama cevap verin kafam karistii ;((

En İyi Cevap
Papara atm'den para çekimlerinde ücret tahsil ediyor, toslayı ben de öneririm. Toslanın ücret tahsil etmemesinin sebebi alt yapısının ve kuruluşunun AKBANK T.A.Ş şirketine ait olmasından kaynaklı. AKBANK şirketi zaten kendi müşterilerinden cayır cayır para kazandığı için toslayı rahat bırakmışlar, fakat elinizi çabuk tutun eğer toslalı olacaksanız çünkü müşteri arttıkça fiyatlar ve kullanım koşulları güncellenir. Eğer yine de papara istiyorsanız black card ücreti yok fakat kartın sevkiyatında problem yaşayan çok insan var. Aylık ücret yok, ininal gibi değil. Kredi kartı kullanmıyorsunuz kart - tutarlarına düşmez. İçinde para oldukça çekim yapar, yoksa çekim yapıp mevcut bakiyeyi - tutarına düşürmez. Tercih sizin. TC Kimlik numaranı...
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt

akan

80+ Bronze
Neredeyse bütün ön ödemeli kartları kullanmış biri olarak, Papara dışında banka kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim. 18 yaşını geçince de Enpara alırsanız mükemmel olur. Tosla da kullandım İninal da kullandım Pep de kullandım ama hepsini topla bir Papara etmez.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Onların para kazanması pekte unmrumda değil
Olay aslında o değil. Böyle bi durum varsa ardında bi şey olmalı. Kimse babanın oğlu değil. Hayrına yapmıyordur herhalde. Amaçları ne acaba.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
Beyler ben siparis ettim kapiya geldigi zaman suprizle kardilanmam fimi para ucreti fln alirmilar kargo vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,692
Son üye
silentyavrum
Top Bottom