radasamara
80+ Gold
Dahası
Gündemi takip et azıcık.Kanıt yolla o zaman hocam.
Gündemi takip et azıcık.Kanıt yolla o zaman hocam.
Yahu yorum yazıyorum ona karşı bir cevap veriyorsun. Kanıt istiyorum gündemi takip et diyorsun. Senin derdin ne acaba? Elle tutulur güvenilir bir kanıtın varsa eğer koy önüme. Yoksa benimle saçma sapan polemiğe girme.Gündemi takip et azıcık.
Kanıt= darkweb forumları.Yahu yorum yazıyorum ona karşı bir cevap veriyorsun. Kanıt istiyorum gündemi takip et diyorsun. Senin derdin ne acaba? Elle tutulur güvenilir bir kanıtın varsa eğer koy önüme. Yoksa benimle saçma sapan polemiğe girme.
Akbank hacklenmedi? bunu ayrıntılı açıklayan bir sürü video var açıp izleyebilirsinAkbank??? Daha geçenlerde hack sözkonusu olan banka mı?
Boş laflarla işim yok maalesef. Bana kanıt koy bende öğreneyim. Eğer buraya koyabileceğin bir kanıtın yoksa daha fazla boş yapma lütfen.Kanıt= darkweb forumları.
Boş yapmalı felan konuşuyosun haddini bil. Troller yüzünden uyarı almaktan bıktım.Boş laflarla işim yok maalesef. Bana kanıt koy bende öğreneyim. Eğer buraya koyabileceğin bir kanıtın yoksa daha fazla boş yapma lütfen.
Troll yapacak yaşı geçtim. Kanıtı koy ortaya görelim. Yoksa eğer benimle polemiğe girme.Boş yapmalı felan konuşuyosun haddini bil. Troller yüzünden uyarı almaktan bıktım.