gelir ya bana ertesi gün geldiArkadaşlar Papara kart kuryeye teslim edildi diyor. Kart bugün gelecek mi yoksa sadece kargoya mı verildi. Ve hangi kargo firması ile gelecek?
agt kurye ile gelicek ama 1 haftayı bulur muhtemelen benimki 1 haftada geldi.Arkadaşlar Papara kart kuryeye teslim edildi diyor. Kart bugün gelecek mi yoksa sadece kargoya mı verildi. Ve hangi kargo firması ile gelecek?
10-12 gün sonra gelir.Arkadaşlar Papara kart kuryeye teslim edildi diyor. Kart bugün gelecek mi yoksa sadece kargoya mı verildi. Ve hangi kargo firması ile gelecek?
gelır bence kurye dagıtımı yapan kısıArkadaşlar Papara kart kuryeye teslim edildi diyor. Kart bugün gelecek mi yoksa sadece kargoya mı verildi. Ve hangi kargo firması ile gelecek?
Geldiğinde imza falan attın mı?agt kurye ile gelicek ama 1 haftayı bulur muhtemelen benimki 1 haftada geldi.
Kart geldiğinde imza istediler mi?gelir ya bana ertesi gün geldi
anneme aldırttım nolur ne olmaz diye de yok imza fenan istemedilerup up
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geldiğinde imza falan attın mı?
Kart geldiğinde imza istediler mi?
Black Cardda nasıl istemediler emin misin?anneme aldırttım nolur ne olmaz diye de yok imza fenan istemediler
Neden alamadınızYav çıldıracağım bir tek ben şu papara kartı alamıyorum. Kime sorsam sorunsuz alıyor.
Dostum senin Papara Black Card aldığını sanmıyorum.anneme aldırttım nolur ne olmaz diye de yok imza fenan istemediler
heeeee ok isterler ona dogru belirtmemis hata bastaAGT kurye ile gelir. Sözleşme dolduruyorsun.
Black Cardda nasıl istemediler emin misin?
lite'miYav çıldıracağım bir tek ben şu papara kartı alamıyorum. Kime sorsam sorunsuz alıyor.
Hesabımı bir türlü onaylamıyorlar mail atıyorum ikametgah belgesi falan istiyorlar.Neden alamadınız![]()