Neler Yeni

Papara kart nasıl kullanılır 18 yaş altı kart kullanma

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Fettah Özalp
Arkadaşlar lise 1 e gidiyorum baştan söyleyeyim linç lemeyin HİÇ bir bilgim yok kartlar hakkında amacım markete felan girdiğimde karttan alış veriş yapıp steamden oyun almak. Tosla diye bir seçenekde varmış ama dediğim gibi hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız çok memnun olurum, birde yaptığım alışveriş ler aileme mesaj olarak gidiyormu? Teşekkürler.

Zepett8

80+ Bronze
Arkadaşlar lise 1 e gidiyorum baştan söyleyeyim linç lemeyin HİÇ bir bilgim yok kartlar hakkında amacım markete felan girdiğimde karttan alış veriş yapıp steamden oyun almak. Tosla diye bir seçenekde varmış ama dediğim gibi hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız çok memnun olurum, birde yaptığım alışveriş ler aileme mesaj olarak gidiyormu? Teşekkürler.
Paycell var ininal var hocam. Ben paycell kullanıyorum şokta falan 5tl ye satılıyor. Aynı şekilde ininalide 5tl ye şokta falan bulabilirsin,

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Paycell var ininal var hocam. Ben paycell kullanıyorum şokta falan 5tl ye satılıyor. Aynı şekilde ininalide 5tl ye şokta falan bulabilirsin,
en iyi alternatif bana göre paparadır. kullanımı ve para transferi kolay. cashback özelliği genelde kaliteli firmalarda kullanılıyor.

Zepett8

80+ Bronze
en iyi alternatif bana göre paparadır. kullanımı ve para transferi kolay. cashback özelliği genelde kaliteli firmalarda kullanılıyor.
Papara hiç kullanmadım(kullanamadım). Ama genel olarak düşünceler öyle. Fakat bildiğim kadarıyla 18 yaş altı olmuyor.

En İyi Cevap
3
Papara hesabı açıp kart talep et galiba ücretsiz veya 5TL'ydi diye hatırlıyorum 1-2 hafta içerisinde kart gelir bazen daha uzun ya da daha kısa sürebiliyor steam de galiba %10 cashback veriyordu işine yarayabilir.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Papara hiç kullanmadım(kullanamadım). Ama genel olarak düşünceler öyle. Fakat bildiğim kadarıyla 18 yaş altı olmuyor.
oluyor kanka. 16 yaşımda kendi kimliğim ile almıştım. hala kullanıyorum.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
oluyor kanka. 16 yaşımda kendi kimliğim ile almıştım. hala kullanıyorum.
Değişti kuralları hocam. Bende 13'ümde açmıştım şuan aile izni gerekiyor 18 yaş altına.

BGSGP

80+ Bronze
Ailen kart açmana izin veriyorlar mı?

Fiziksel kart için alıyorsanız, en iyisi Papara karttır, ancak artık hesap açmak için veli onayı istiyor. Bu demek oluyor ki annenin/babanın üstüne hesap açacaksınız, sonradan kendi üzerinde hesap açabileceksin. Fiziksel kartı CarreFourSA'da satılıyor olsa gerek. Olmazsa Hepsiburada'dan teslim alma noktasına ve ya evinize sipariş edersiniz. Sözleşmeli hesaba geçmek isterseniz Black Card almanız gerekir, sözleşme hesabında limitleriniz artar, ancak almak için AGT denen iğrenç kaego firmasından 1 ay kargonun gelmesini beklemeniz gerekmektedir.

Sanal harcamalar için Nays öneririm, fiziksel kartı yok, markette falan QR kodla telefon ile ödemen gerekir. Bunda da veli onayı olayı var.

Tosla var, Tosla hesabı açmak önceden aşırı kolaydı, şu an hâlen veli onayı var mı yok mu bilmem. Tosla'nın fiziksel kartı var şok'ta, ama kampanyaları ve aylık 2tl alması kötü.

İninal'e bulaşmayınız. En rezili.

Suwariba

80+ Silver
2023 ün başında yaş sınırı geldi veli izniyle alabiliyorsun artık 18 altıysan. Kendim kullanıyorum gayet memnunum, fiziksel kartı da çok güzel. Cashback te netflixte Spotify da falan gayet işe yariyor

NightWish2434

80+ Silver
Kendi numarandan kayıt olursan ailene alışverişler hayatta gitmez. +13 olman yeterli kartı almak için. Kimliğini doğrulayıp ücretsiz kart siparişini verebilirsin.

umut1214

80+
kullanırsın bende 17 yaşımda almıştım gayet kolay ve iyi uygulamadan hesap açabiliyosun ama kartın gelmeden para tranferi yapamazsın veya alışveriş kendi sitemi üzerinden oyun pinleri alabilirsin ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,962
Üyeler
163,913
Son üye
Zodio
Top Bottom