Neler Yeni

Papara kart nasıl kullanılır 18 yaş altı kart kullanma

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
Arkadaşlar lise 1 e gidiyorum baştan söyleyeyim linç lemeyin HİÇ bir bilgim yok kartlar hakkında amacım markete felan girdiğimde karttan alış veriş yapıp steamden oyun almak. Tosla diye bir seçenekde varmış ama dediğim gibi hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız çok memnun olurum, birde yaptığım alışveriş ler aileme mesaj olarak gidiyormu? Teşekkürler.
papara en kullanışlıları bence hocam papara direk banka kartı gibi heryerde geçiyor isternette falan baya bonus veriyor papara hesabı açıp kimlik doğrulaması yaptıktan sonra black kart istiyorsunuz hocam bedava gönderiyorlar

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Fettah Özalp
Ailen kart açmana izin veriyorlar mı?

Fiziksel kart için alıyorsanız, en iyisi Papara karttır, ancak artık hesap açmak için veli onayı istiyor. Bu demek oluyor ki annenin/babanın üstüne hesap açacaksınız, sonradan kendi üzerinde hesap açabileceksin. Fiziksel kartı CarreFourSA'da satılıyor olsa gerek. Olmazsa Hepsiburada'dan teslim alma noktasına ve ya evinize sipariş edersiniz. Sözleşmeli hesaba geçmek isterseniz Black Card almanız gerekir, sözleşme hesabında limitleriniz artar, ancak almak için AGT denen iğrenç kaego firmasından 1 ay kargonun gelmesini beklemeniz gerekmektedir.

Sanal harcamalar için Nays öneririm, fiziksel kartı yok, markette falan QR kodla telefon ile ödemen gerekir. Bunda da veli onayı olayı var.

Tosla var, Tosla hesabı açmak önceden aşırı kolaydı, şu an hâlen veli onayı var mı yok mu bilmem. Tosla'nın fiziksel kartı var şok'ta, ama kampanyaları ve aylık 2tl alması kötü.

İninal'e bulaşmayınız. En rezili.
Kendi numarandan kayıt olursan ailene alışverişler hayatta gitmez. +13 olman yeterli kartı almak için. Kimliğini doğrulayıp ücretsiz kart siparişini verebilirsin.
veli onayı olunca benim adıma değilde ailemin adınamı oluyor ben kendi adıma kendi numarama bir şey istiyorum

BGSGP

80+ Bronze
veli onayı olunca benim adıma değilde ailemin adınamı oluyor ben kendi adıma kendi numarama bir şey istiyorum
Önce veliniz kendi üzerine hesap açıp, sizin üzerine hesap açıyor. Pratikte sizin üzerinize oluyor, ancak Nays'da herhangi işlemlerden haberdar olabiliyor. Papara ve Tosla'yı bilmiyorum.

Top Bottom