Bankanla bi konuşsanmı ? Kartının bilgileri birilerinde olabilirEvet, hiçbir storytel üyeliğim olmamasına 179 TL para çekmeye çalıştı ama kartında bakiye olmadığından dolayı çekemedi. Neden böyle oldu?
Sanal kartla güvenli olmayan bi yerden alışveriş yaptıysan kart bilgilerin çalınmış olabilir sanal kartı iptal et yeni sanal kart aç 1tl zaten.Evet, hiçbir storytel üyeliğim olmamasına 179 TL para çekmeye çalıştı ama kartında bakiye olmadığından dolayı çekemedi. Neden böyle oldu?
Her ay 1tane bedavaSanal kartla güvenli olmayan bi yerden alışveriş yaptıysan kart bilgilerin çalınmış olabilir sanal kartı iptal et yeni sanal kart aç 1tl zaten.
Kart bilgileriniz çalınmıştır muhtemelen.Evet, hiçbir storytel üyeliğim olmamasına 179 TL para çekmeye çalıştı ama kartında bakiye olmadığından dolayı çekemedi. Neden böyle oldu?
Sanal kartla güvenli olmayan bi yerden alışveriş yaptıysan kart bilgilerin çalınmış olabilir sanal kartı iptal et yeni sanal kart aç 1tl zaten.
Kart bilgileriniz çalınmıştır muhtemelen.
Her ay 1tane bedava
Üyeliğiniz olmadığına emin misiniz? Deneme sürümü vs. bitmiştir belki?
Storytel üyeliğim yok, ayrıca sadece exxen'de kullandım deneme sürümü için.Bankanla bi konuşsanmı ? Kartının bilgileri birilerinde olabilir
Tamam bankanla iletişime geçStorytel üyeliğim yok, ayrıca sadece exxen'de kullandım deneme sürümü için.
Kart bilgileriniz çalınmıştır muhtemelen.Storytel üyeliğim yok, ayrıca sadece exxen'de kullandım deneme sürümü için.
Acun denemiştir yanlışlıklaStorytel üyeliğim yok, ayrıca sadece exxen'de kullandım deneme sürümü için.