Neler Yeni

Papara sanal kartmı hayalet kartmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre özenç
papara ile steamdan oyun alacağım ama hesap hareketleri kısmında gözükmesini istemiyorum ailem bu harcamayı görürse %90 kızar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisinden birinde bu istediğim varmı yada başka bi kart önerebilir misiniz? kolayca alabileceğim

BGSGP

80+ Bronze
papara ile steamdan oyun alacağım ama hesap hareketleri kısmında gözükmesini istemiyorum ailem bu harcamayı görürse %90 kızar

ikisinden birinde bu istediğim varmı yada başka bi kart önerebilir misiniz? kolayca alabileceğim
Bu ikisinden de harcama yaparsan geçmişte gözükecektir. Çaren ailenden gizli başka bir ön ödemeli kart almak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre özenç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam peki kartı kullanmak için illa telefondan kartı bağlamak mı gerekiyor

EsdeathSama

80+ Bronze
İstediğin karttan al, hesap geçmişinde gözükecektir.
Hayalet kartla alırsan veya sanal kartla alıp sonra kartı silersen evet kart geçmişi olmayacağı için görünmez ama hesabının bütün özetinin bulunduğu yerde gözükür.
Tosla veya ininal vardı hala ne durumda bilmiyorum ama çoğu artık 18 yaş altına ebeveyn onayı istiyor. 18 yaş altıysan dürüstçe ne yapacağını söylemek en doğrusu olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre özenç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ininalı yurt dışındaki sitelerde kullanabilirmiyim visa sayesinde yoksa sadece tr içinmi geçerli

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya

Dostum nays hesabi ac ona yatir ode bitti

swxlvr

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw