Papara Tarzında Kart Önerisi

Reaksiyon skoru
10
Papara gibi bir kart önerisinde bulunabilir misiniz? Online olarak kargoyla değil de bir bayiden alınabilse iyi olur. Cashback benim için önemli. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

nays ve sipay kullanıyorum öneriyorum

nays bozdu eksiden baya iyidi, şuan en iyisi sipay ,sanal kart kullanabilirsin.

Nays bu aralar biraz bozdu bence.Ben naysı sadece para transferi için kullanıyorum şu aralar.

Önerim Tami ve Sipay.

Sipay, özellikle çok sevdim tek eksiği banka kartından para yüklerken komisyon çekmesi.

Tami’de farklı ama cashbacklari güzel idare eder benim için tek eksisi fiziksel kartın şart gibi olması çünkü qr ile ödeme özelliği yok buda fiziksel karta mecbur bırakıyor.

Nays bu aralar biraz bozdu bence.Ben naysı sadece para transferi için kullanıyorum şu aralar.

Önerim Tami ve Sipay.

Sipay, özellikle çok sevdim tek eksiği banka kartından para yüklerken komisyon çekmesi.

Tami’de farklı ama cashbacklari güzel idare eder benim için tek eksisi fiziksel kartın şart gibi olması çünkü qr ile ödeme özelliği yok buda fiziksel karta mecbur bırakıyor.
Reklamını yapan casback vermeyi kesiyor ,nays bir zamanlar Eticarette %20 veriyordu alt limitsiz ,şimdi min 500 tl harcama sınırı var. ayakkabılarda 300 verdiği oluyordu. Kullanıcı artınca bıraktılar. Sipay uygulaması çok düzgün değil ama parası iyi evet

Reklamını yapan casback vermeyi kesiyor ,nays bir zamanlar Eticarette %20 veriyordu alt limitsiz ,şimdi min 500 tl harcama sınırı var. ayakkabılarda 300 verdiği oluyordu. Kullanıcı artınca bıraktılar. Sipay uygulaması çok düzgün değil ama parası iyi evet
Nays e-ticaret kampanyası daha da battı 2000tl üzerine 100 tl iade yapıyor şu an anca.
Sipay bence güzel bi uygulama üstelik findeks risk raporu veriyor ücretsiz Buda güzel bi artı.

Önerileriniz için teşekkür ederim, Sipay'da 18 yaş altı için veli onayı için çok bir şey istiyor mu? Bir de komisyonsuz para yaptırabileceğim bir banka ATM'si var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,847
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri