Neler Yeni

Papara Tarzında Kart Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Ensar
Papara gibi bir kart önerisinde bulunabilir misiniz? Online olarak kargoyla değil de bir bayiden alınabilse iyi olur. Cashback benim için önemli. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
behzat
nays ve sipay kullanıyorum öneriyorum

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Nays bu aralar biraz bozdu bence.Ben naysı sadece para transferi için kullanıyorum şu aralar.

Önerim Tami ve Sipay.

Sipay, özellikle çok sevdim tek eksiği banka kartından para yüklerken komisyon çekmesi.

Tami’de farklı ama cashbacklari güzel idare eder benim için tek eksisi fiziksel kartın şart gibi olması çünkü qr ile ödeme özelliği yok buda fiziksel karta mecbur bırakıyor.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Nays bu aralar biraz bozdu bence.Ben naysı sadece para transferi için kullanıyorum şu aralar.

Önerim Tami ve Sipay.

Sipay, özellikle çok sevdim tek eksiği banka kartından para yüklerken komisyon çekmesi.

Tami’de farklı ama cashbacklari güzel idare eder benim için tek eksisi fiziksel kartın şart gibi olması çünkü qr ile ödeme özelliği yok buda fiziksel karta mecbur bırakıyor.
Reklamını yapan casback vermeyi kesiyor ,nays bir zamanlar Eticarette %20 veriyordu alt limitsiz ,şimdi min 500 tl harcama sınırı var. ayakkabılarda 300 verdiği oluyordu. Kullanıcı artınca bıraktılar. Sipay uygulaması çok düzgün değil ama parası iyi evet

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Reklamını yapan casback vermeyi kesiyor ,nays bir zamanlar Eticarette %20 veriyordu alt limitsiz ,şimdi min 500 tl harcama sınırı var. ayakkabılarda 300 verdiği oluyordu. Kullanıcı artınca bıraktılar. Sipay uygulaması çok düzgün değil ama parası iyi evet
Nays e-ticaret kampanyası daha da battı 2000tl üzerine 100 tl iade yapıyor şu an anca.
Sipay bence güzel bi uygulama üstelik findeks risk raporu veriyor ücretsiz Buda güzel bi artı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerileriniz için teşekkür ederim, Sipay'da 18 yaş altı için veli onayı için çok bir şey istiyor mu? Bir de komisyonsuz para yaptırabileceğim bir banka ATM'si var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,176
Üyeler
168,254
Son üye
perosi
Top Bottom