mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Bu iki yer önemli çünkü evimize en yakın onlar. Yoksa da çarşıya bu halimle gidemem. Var mı?
Tosla Kart'ını CarrefourSA, Teknosa, D&R mağazalarından, ŞOK Marketler'den, Banabi uygulamasından, Hepsiburada'dan ve Zorlu PSM otomatlarından satın alabilirsinBu iki yer önemli çünkü evimize en yakın onlar. Yoksa da çarşıya bu halimle gidemem. Var mı?
Bu arada yazmayı unuttum. Tüm Şok'larda mı var yoksa bazı Şok'larda yok mu?Tosla Kart'ını CarrefourSA, Teknosa, D&R mağazalarından, ŞOK Marketler'den, Banabi uygulamasından, Hepsiburada'dan ve Zorlu PSM otomatlarından satın alabilirsin
Tüm şoklardan temin edilmesi gerek. Eğer yok diyor ise ya stok kalmamıştır.Bu arada yazmayı unuttum. Tüm Şok'larda mı var yoksa bazı Şok'larda yok mu?
Ek olarak banabi uygulamasını kullanıyorsanız sepete ekle getirsinler kapına kadarBu arada yazmayı unuttum. Tüm Şok'larda mı var yoksa bazı Şok'larda yok mu?
Papara'yı ücretsiz bi şekilde siteden veya uygulama üzerinden alabilirsin şok ve bimde yok.
Açıkçası beklemek istemiyorum ve ayda 5 işlem sonrası para kesmesi biraz sıkıntılı.Papara Card internette sipariş verilebiliyor ücretsiz bir şekilde.
Bu iki yer önemli çünkü evimize en yakın onlar. Yoksa da çarşıya bu halimle gidemem. Var mı?
Tamamdır teşekkürler.Tüm şoklardan temin edilmesi gerek. Eğer yok diyor ise ya stok kalmamıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak banabi uygulamasını kullanıyorsanız sepete ekle getirsinler kapına kadar
Rica ederim iyi günlerde kullanın.Tamamdır teşekkürler.
Black Kartta öyle bir olay yok diye biliyorum. Başvuru onaylandıktan sonra 1 hafta içinde geliyor. Sipariş ederken sadece yurtdışı ve 5000 TL üzeri işlemmlerde para kesiyor diye biliyorum.Açıkçası beklemek istemiyorum ve ayda 5 işlem sonrası para kesmesi biraz sıkıntılı.
Sitesinde öyle yazıyordu.Black Kartta öyle bir olay yok diye biliyorum. Başvuru onaylandıktan sonra 1 hafta içinde geliyor. Sipariş ederken sadece yurtdışı ve 5000 TL üzeri işlemmlerde para kesiyor diye biliyorum.
Farklı kartlar var, yapacağınız işleme göre. Ben genel kullanım için Black Card aldım.Sitesinde öyle yazıyordu.