Papara veya Tosla; Şok veya Bim'de var mı?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,771
Bu iki yer önemli çünkü evimize en yakın onlar. Yoksa da çarşıya bu halimle gidemem. Var mı?

Bu iki yer önemli çünkü evimize en yakın onlar. Yoksa da çarşıya bu halimle gidemem. Var mı?
Tosla Kart'ını CarrefourSA, Teknosa, D&R mağazalarından, ŞOK Marketler'den, Banabi uygulamasından, Hepsiburada'dan ve Zorlu PSM otomatlarından satın alabilirsin

Tosla Kart'ını CarrefourSA, Teknosa, D&R mağazalarından, ŞOK Marketler'den, Banabi uygulamasından, Hepsiburada'dan ve Zorlu PSM otomatlarından satın alabilirsin
Bu arada yazmayı unuttum. Tüm Şok'larda mı var yoksa bazı Şok'larda yok mu?

Papara'yı ücretsiz bi şekilde siteden veya uygulama üzerinden alabilirsin şok ve bimde yok.

Tüm şoklardan temin edilmesi gerek. Eğer yok diyor ise ya stok kalmamıştır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak banabi uygulamasını kullanıyorsanız sepete ekle getirsinler kapına kadar :)

Papara Lite Card; D&R, Teknosa, Hepsiburada, Gittigidiyor, Kidega, ya da N11 üzerinden satın alınabiliyor. Kartı alırken ödenen 5 TL ücret tutarı, kart aktifleştirildikten sonra iade edilmektedir

Tüm şoklardan temin edilmesi gerek. Eğer yok diyor ise ya stok kalmamıştır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak banabi uygulamasını kullanıyorsanız sepete ekle getirsinler kapına kadar :)
Tamamdır teşekkürler.

Açıkçası beklemek istemiyorum ve ayda 5 işlem sonrası para kesmesi biraz sıkıntılı.
Black Kartta öyle bir olay yok diye biliyorum. Başvuru onaylandıktan sonra 1 hafta içinde geliyor. Sipariş ederken sadece yurtdışı ve 5000 TL üzeri işlemmlerde para kesiyor diye biliyorum.

Black Kartta öyle bir olay yok diye biliyorum. Başvuru onaylandıktan sonra 1 hafta içinde geliyor. Sipariş ederken sadece yurtdışı ve 5000 TL üzeri işlemmlerde para kesiyor diye biliyorum.
Sitesinde öyle yazıyordu.

Geri