Paparada kendi adına kayıtlı banka hesabın dışında para yükleyemezsin.Mesela ben bir şey sattım.Ödeme almak için ne göndereceğiz?
İban mı,hesap numarası mı?
Farklı bir bankaya sahipse ne olacak?
Paparada kendi adına kayıtlı banka hesabın dışında para yükleyemezsin.
papara daha önce kullanmadım ama şu şekilde olur diye tahmin ediyorumMesela ben bir şey sattım.Ödeme almak için ne göndereceğiz?
İban mı,hesap numarası mı?
Farklı bir bankaya sahipse ne olacak?
Yani nasıl olacak? Anlamadım.Paparada iban numaran yok. Sadece kendi adına sahip bir banka hesabın varsa oradan gönderiliyor, yani başka bankadan biri sana para atamaz.
O numarayı mı göndercem?Papara uygulamasına girdiğinizde Papara Numaran : ********* yazıcaktır .
Farklı banka ise alamazsın.
SADECE papara kullanan birisinden paparanıza ödeme alabilirsiniz .Yani nasıl olacak? Anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O numarayı mı göndercem?
Papara kullanmadıysanız yanlış bilgilendirme yapmayın.papara daha önce kullanmadım ama şu şekilde olur diye tahmin ediyorum
kartının ibanı
ad soyad kısmı büyük ihtimalle paparanın ismi olucaktır
sana gelmesi için paranın da kartının barkodu lazım olucaktır
Papara yoksa onda gönderemeyecek .Ee o zaman ne yapcam ben? Adam parayı nasıl göndercek?
Öğrenci kartı çıkartcam.Netflix,Steam,Para yatırma,gönderme işleri için hangi kartı tavsiye edersin? Her bankaya ödeme göndereceğim,alacağım bir kart olacak.Papara yoksa onda gönderemeyecek .
Birde sattığınız ürün aracı falan var mı ? olayı anlatırmısınız biraz dolandırılmanızdan şüpheleniyorum şuan fena tilt oldum