Neler Yeni

Paparama para gelmedi

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,722
İsim
Taha yücel
Cumartesi gunu ablamin kartindan ziraat bankadindan 15 tl atmistik benim paparama hafta sonu diye eft gelmedi heralde hafta ici oldu pazartesidryiz param yine gelmedi müsteri hizmetlerini aricam ama simdi ziraatimi aramam lazim paparayimi

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Bana da gelmemişti ve hala gelmedi. 1.5ay oluyur. Ben 10tl atmıştım çok da takmadım ama daha atmam.

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Ablanın banka hesabından mı attın?

furkngrsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan Gürsoy
Cumartesi gunu ablamin kartindan ziraat bankadindan 15 TL atmistik benim paparama hafta sonu diye eft gelmedi heralde hafta ici oldu pazartesidryiz param yine gelmedi müsteri hizmetlerini aricam ama simdi ziraatimi aramam lazim paparayimi
paparaya sadece kendi ziraat hesabından para atabiliyorsun diye biliyorum. Kuzenime de aynısı oldu paparayı ara iade ediyorlar.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
kendi banka hesabından kendi papara hesabına göndermen gerekiyor. İban alma ekranında 300 kere uyarıyorlar kendi hesabın olacak diye. Uyarıları dikkate almamışsınız kendi suçunuz. Papara Destek ekibine ulaşıp durumu bildirin iadenizi yapacaklardır.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,722
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendi banka hesabından kendi papara hesabına göndermen gerekiyor. İban alma ekranında 300 kere uyarıyorlar kendi hesabın olacak diye. Uyarıları dikkate almamışsınız kendi suçunuz. Papara Destek ekibine ulaşıp durumu bildirin iadenizi yapacaklardır.
Tmm

Top Bottom