🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

ziraat iş bankası ikisinde de çekilmiyor yarın kartı atm ye takıp çekmeyi deneyeceğim 12500 ₺ param yansın istemiyorum
Paranız yanmaz korkmayın bu kadar, düzenleme yaparlar onunla ilgili, en kötü cimerden talepte bulunursunuz.

ben milleti anlamiyorum kayyum atandıktan sonra neden çekmezsiniz ki yatiriminizi gideceği belliydi zate

Paranız yanmaz korkmayın bu kadar, düzenleme yaparlar onunla ilgili, en kötü cimerden talepte bulunursunuz.
Kanka olay para yanmaması değil para geç yatmasın yani 2 ay sonra almaktansa alınıyorsa şimdi almak

Steama yükledim parayı oldu

Uygunsuz davranış
Milyon dolarlık şirket.
Zaten kayyum atadın, yönetime el koydun.
Ulan ***** gibi kapatmak yerine işletip zararını giderip devletin kasasına para soksana.

Hata veriyor çekilmiyor kaldı para.

iban ile çek yapınca yükleniyorda kalıyor ve para çekilmiyormuş haberiniz olsun

arkadaşlar açıkçası koundaki önceki yazılanları okumaya üşendim idefix üzerinden mchose g75 pro almıştım fakat dün siparişi iptal ettiler gerekçe olarakta stokların tükendiğini yazmışlar papara hesabımdan sanal kartla almıştım ürünü iadeyi daha göndermediler ama iade mesajı bana geldi 1-7 iş günü içerisinde 2400 TL papara hesabıma geri yatıcak yani ben bu gün sayısı içerisinde papara tamamen kapatılırsa paramı nası geri alıcam

arkadaşlar açıkçası koundaki önceki yazılanları okumaya üşendim idefix üzerinden mchose g75 pro almıştım fakat dün siparişi iptal ettiler gerekçe olarakta stokların tükendiğini yazmışlar papara hesabımdan sanal kartla almıştım ürünü iadeyi daha göndermediler ama iade mesajı bana geldi 1-7 iş günü içerisinde 2400 TL papara hesabıma geri yatıcak yani ben bu gün sayısı içerisinde papara tamamen kapatılırsa paramı nası geri alıcam
Papara aciklama yaptı koruma hesaplarda paralarınız diye tahmini 2 aya geri alabileceğiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,991
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri