Altın tabiiki fakat şuan baya pahalı. Düşer mi bilmiyorum son günlerde gram altın 2500den 2800lere çıktı.beyler 6 7 ay kuryelik yapıcam bu sürecte köşeye 20bin liralık doviz yada altın birikimi yapmak istiyorum altın mı daha mantıklı olur yoksa doviz mi?
valla hocam eylul ayı gibi ise giricem ehliyet alınca maasım yattıgı gibi alırım altın benim kafamda da altın vardı insallah 3k falan olmazAltın tabiiki fakat şuan baya pahalı. Düşer mi bilmiyorum son günlerde gram altın 2500den 2800lere çıktı.
Kuryelik zordur hem çalışma hem iş bulma olarak genelde deneyimsizlere vermiyorlar birde ehliyet yeni olacağı için stajyer ehliyetin olacak şimdiden iş planlamasını yapmanı öneririmvalla hocam eylul ayı gibi ise giricem ehliyet alınca maasım yattıgı gibi alırım altın benim kafamda da altın vardı insallah 3k falan olmaz
yok hocam bizim mahallede getir deposu var depo sahibi bizim binada oturuyo kendisini iyi tanırım ehliyeti aldıgın gibi gel dedi baslatırız dedi zaten mahalle benim mahalle cevreyi iyi biliyorum birkac ay calıssam yeterli omur gecmez zaten kuryelikteKuryelik zordur hem çalışma hem iş bulma olarak genelde deneyimsizlere vermiyorlar birde ehliyet yeni olacağı için stajyer ehliyetin olacak şimdiden iş planlamasını yapmanı öneririm
O zaman çok iyi hayırlısı olsun dostyok hocam bizim mahallede getir deposu var depo sahibi bizim binada oturuyo kendisini iyi tanırım ehliyeti aldıgın gibi gel dedi baslatırız dedi zaten mahalle benim mahalle cevreyi iyi biliyorum birkac ay calıssam yeterli omur gecmez zaten kuryelikte
Bankadan almadim hocam daha once fiyatlar nasil bilmiyorum.bencede bu arada hocam fiziki olarak mı almak mantıklı yoksa banka hesabından mı
altın ve döviz benzeri şeylerde genelde iniş kalkış olur ve bu çok yaşanır eğer param çok oynamasin dersen gümüş almayı düşünebilirsin yatırım tavsiyesi değil şahsi fikrimdirbeyler 6 7 ay kuryelik yapıcam bu sürecte köşeye 20bin liralık doviz yada altın birikimi yapmak istiyorum altın mı daha mantıklı olur yoksa doviz mi?
hocam biraz para biriktiricem harcayacagım zaman para altında kalsın istiyorum malum tl değer kaybettigi icin en azından altında kalırsa harcıyacagım zaman parayı kurtarmıs olurum diye düsünüyorumaltın ve döviz benzeri şeylerde genelde iniş kalkış olur ve bu çok yaşanır eğer param çok oynamasin dersen gümüş almayı düşünebilirsin yatırım tavsiyesi değil şahsi fikrimdir