Neler Yeni

Para biriktiriyom dost

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
Selam agalar şimdi ben 12. Sınıfım ve haftaiçleri genellikle günlük min 80tl Max 120 TL civarı para biriktiriyorum günlük. Hafta sonu ise kimi zaman 150 kimi zaman 500 lira biriktiriyorum. Fakat böyle böyle sadece biriktiriyorum bi hedefim yokki o yüzden harcayasım geliyor gidiyorum rastgele bir şey sipariş ediyorum. Bunun yerine ben bilgisayar toplamak istiyorum zaten yks sonrası toplayacağım fakat hem aileye destek ayağı böyle en azından ekipmanları önceden toparlamak istiyorum bana bir hedef söylermisiniz böyle sadece onu almak için para biriktireyim. Tabi para biriktirce değer kaybediyo hisselerle aram yok coinlerle hiç aram yok onun yerine dolar almakmı altın yapmakmo daha mantıklı olur onuda sçylerseniz sevinirim yerim sizi seviliyorsunuz

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Emre siyah
direkt altın biritktir gram gram bir sistem alırsın o şekilde onun dışında tek tek toplayarak kendine eziyet edersin

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Selam agalar şimdi ben 12. Sınıfım ve haftaiçleri genellikle günlük min 80tl Max 120 TL civarı para biriktiriyorum günlük. Hafta sonu ise kimi zaman 150 kimi zaman 500 lira biriktiriyorum. Fakat böyle böyle sadece biriktiriyorum bi hedefim yokki o yüzden harcayasım geliyor gidiyorum rastgele bir şey sipariş ediyorum. Bunun yerine ben bilgisayar toplamak istiyorum zaten yks sonrası toplayacağım fakat hem aileye destek ayağı böyle en azından ekipmanları önceden toparlamak istiyorum bana bir hedef söylermisiniz böyle sadece onu almak için para biriktireyim. Tabi para biriktirce değer kaybediyo hisselerle aram yok coinlerle hiç aram yok onun yerine dolar almakmı altın yapmakmo daha mantıklı olur onuda sçylerseniz sevinirim yerim sizi seviliyorsunuz
uzun vade ve kafam rahat olsun diyorsan altın al bende seni yerim :ROFLMAO:

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
direkt altın biritktir gram gram bir sistem alırsın o şekilde onun dışında tek tek toplayarak kendine eziyet edersin
Tek tek toplamaktan kasıt sistemi değil ya böyle ekipmandır klavyedir odur budur ama sistem istiyorsam ailem zaten yks sonrası iyi geçerse 70k bütçe koydu ben yazılım istiyorum o 70kyla laptop alırsam ben malımdır şahsen ondan dolayı extra laptop alacağımda bilmiyorum yani kafalar karışık hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzun vade ve kafam rahat olsun diyorsan altın al bende seni yerim :ROFLMAO:
Valla altında uçmuş gitmiş yav ben en son baktığımda 2k falandı

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Emre siyah
Tek tek toplamaktan kasıt sistemi değil ya böyle ekipmandır klavyedir odur budur ama sistem istiyorsam ailem zaten yks sonrası iyi geçerse 70k bütçe koydu ben yazılım istiyorum o 70kyla laptop alırsam ben malımdır şahsen ondan dolayı extra laptop alacağımda bilmiyorum yani kafalar karışık hocam
en iyisi biriktir ilerde paran olsun üniye gidersen orda harcarsın :d

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
en iyisi biriktir ilerde paran olsun üniye gidersen orda harcarsın :d
Ben ünite geçince öle hayat yaşamam ya gene bilgisayar başında yatar kalkarım ne arabaya ne gezmeye ilgim yok valla

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Emre siyah

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
değişir belki
Çok zor ya
maxresdefault.jpg

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dostum selam, dövizle birikim yapılmaz çünkü dolar/euro/sterlin fark etmeksizin her paranın yıllık bir enflasyonu vardır. Yani bu paralarda yıllık olarak değer kaybına uğramakta. Bilgim yok demişsin o zaman senin için en iyi yol fon ve altın olur. Bu ikisinden birini seçip birikimini yapmaya başlayabilirsin. Bol şanslar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,009
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67
Top Bottom