wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
Geliyor, altta "Simdi kazi kazan oyna" yaziyor.1 TL yi direkt yatırınca ekrana geliyormu kazı kazan yanlış yere yatirmiyim
Geliyor, altta "Simdi kazi kazan oyna" yaziyor.1 TL yi direkt yatırınca ekrana geliyormu kazı kazan yanlış yere yatirmiyim
Grafik tasarlamadım hiç ama baya iyi yapabilirim de kim alcak yahemen para kazanmak çok zor. grafik tasarım vb. şeyleri öğrenirsen. güzel paralar kazanabilirsin.
Grafik tasarlamadım hiç ama baya iyi yapabilirim de kim alcak yahemen para kazanmak çok zor. grafik tasarım vb. şeyleri öğrenirsen. güzel paralar kazanabilirsin.
grafik tasarımda millet beleşe bekliyor ustahemen para kazanmak çok zor. grafik tasarım vb. şeyleri öğrenirsen. güzel paralar kazanabilirsin.
1 TL çıkarsa para 2 TL mi oluyor yoksa 1TL olarak kalıyormu birde kartsız ATM den para çekme işlemi varmıGeliyor, altta "Simdi kazi kazan oyna" yaziyor.
Bildiğim bir coin uygulaması var kaydolunca bedava kasa veriyor link atabilirim.Burda söylemeye korktum şikayet falan gelirKONU BAŞLIKTA
2 oluyor ve cekebilirsin parayi, youtube'da bir suru egitici var bakabilirsin.1 TL çıkarsa para 2 TL mi oluyor yoksa 1TL olarak kalıyormu birde kartsız ATM den para çekme işlemi varmı
Gece sabaha kadar halay mı çekeyim gece ne yapılabilir adam akıllı para kazanmak için uygulama bulursam onunla uğraşıcamaga sen nesın ya sabaha kadar oyun oynıcaktın sıstemı satıyon para lazm fln gel senı işe alalım bizim iş yerine
TamamBildiğim bir coin uygulaması var kaydolunca bedava kasa veriyor link atabilirim.Burda söylemeye korktum şikayet falan gelir
Her gün 1₺ yüklersen kazı kazan açılır. Ordan da 1-50₺ arası kazanırsın.Nays bendede yüklü kaç kişiyi kayıt ettirdim kendi referans kodumla hiç para gelmiyor ha ona 1 TL yükleyince 10 TL veriyor onu yapcam hatırlattığın iyi oldu
Kendim tecrübelerimi sana aktarayım.Grafik tasarlamadım hiç ama baya iyi yapabilirim de kim alcak ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Grafik tasarlamadım hiç ama baya iyi yapabilirim de kim alcak ya
1 verip 2 alıyorsan vardır illaki bir şeyi2 oluyor ve cekebilirsin parayi, youtube'da bir suru egitici var bakabilirsin.
Niye onlara ücret sordun diye kaçtılarKendim tecrübelerimi sana aktarayım.
Yeri geldi Bir yayıncıyla çalıştım yeri geldi özel kişilerle de yeri geldi e spor takımlarda çalışmak istiyen oldu
kendilerine belli bir ücret sorunca hepsi kaçtı
Harbiden ya1 verip 2 alıyorsan vardır illaki bir şeyi
Babam çekti14 yaşındayım çoğusu reşit olmadan kabul etmiyor bide mantıklı değil bence o yatırım tamamen şans bide yüklü miktarda para yatırmayınca kâr oranı çok düşük oluyor bide düşerse işte o zaman sıkıntı görev falan yaparak para kazanmak istiyorum veya başka taktikler biliyorsan söyler misin para kazanmak için
Nays bendede yüklü kaç kişiyi kayıt ettirdim kendi referans kodumla hiç para gelmiyor ha ona 1 TL yükleyince 10 TL veriyor onu yapcam hatırlattığın iyi oldu
Dandik yalan bir uygulama değil deme bizzat kendin para çektiysen yüklerim
kim alacak ya dersen olmaz bu işler.Grafik tasarlamadım hiç ama baya iyi yapabilirim de kim alcak ya
Grafik tasarlamadım hiç ama baya iyi yapabilirim de kim alcak ya