Neler Yeni

para sorununuz yok spor yapmak mı yoksa her istediginizi yemek mi

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
İkisi de. Hem istediğimi yerim hem de spor yaparım. Ne hayatımı full fitness vs. ile zindana çeviririm ne de obez olurum.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
sporda disiplin lazım yoksa spor yapmanın da bir amacı yok boşa kürek çekmek gibi

-CrawL

80+ Gold
Tabiikide spor yamak. Spor yapmak hayatı zindana çevirip sadece tavuk pilav yemek değil paran varsa balık et tavuk vs. yersin karb olarak pirinç makarna patates bulgur vs. bunlarla çeşitlendirsen sıkılmazsın zaten ama tr de somon balığı veya et yemek zengin işi oldu. Bunlardan sıkılsam bile gene canım çektikçe istediğimi yiyip spor yaparım hertürlü ortalama insan ffiziğinden sağlam fiziğim olur.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
ikisi arasında kaldım sizce neden
Elbette istediğini yemek saçmalamaya gerek yok. Her istediğin şeyi yiyebiliyorsun. Dünya lezzetleri varken sporu kim takar. Polyannacılık oynamaya gerek yok.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Para sorunun mu yok sınırsız paran mı var? İkisi farklı şeyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Spor yapmak
Ben gitmek bana uzak olduğu ve her gün 5 yumurta + hayvansal gıda alamadığım için 1 ay sonra bırakmıştım. Her gün tavuk iskender falan yiyordum spor çıkışında. O zamanlar 18₺ idi. Şimdi yesen 100 liraya yersin herhalde.

The Batman

80+ Silver
Spor yapmak
Ben gitmek bana uzak olduğu ve her gün 5 yumurta + hayvansal gıda alamadığım için 1 ay sonra bırakmıştım. Her gün tavuk iskender falan yiyordum spor çıkışında. O zamanlar 18₺ idi. Şimdi yesen 100 liraya yersin herhalde.
1 günde 350 vermişim saglıksız gıdalara baktım bu kadar gidiyorsa spor yapayım daha mantıklı diye düşünüyorum

Top Bottom