Neler Yeni

Yardım Param güvende ile işlemci alınır mı?

MehmeT075

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Eren KARAÇUHA
yani işlemcin ekran kartına göre çok güçlü olur. ama valorant oynuyorsun sonuçta pek darboğaza girmez. en low ayarda 180 fps arası dolanır. ama net bir şey söylemek mümkün değil ara sıra ekran kartı zorlandığında biraz darboğaz yapabilir. eğer 1500 tl bürcen var ise çok iyi ekran kartı önerebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani işlemcin ekran kartına göre çok güçlü olur. ama valorant oynuyorsun sonuçta pek darboğaza girmez. en low ayarda 180 fps arası dolanır. ama net bir şey söylemek mümkün değil ara sıra ekran kartı zorlandığında biraz darboğaz yapabilir. eğer 1500 TL bürcen var ise çok iyi ekran kartı önerebilirim.
ayrıca işlemcini yoracak oyunlar oynayacaksan stok soğutucu 5 3600 e yetişemez bakır borulu soğutma daha işine yarar.

pc ustasi1

80+ Silver
yani işlemcin ekran kartına göre çok güçlü olur. ama valorant oynuyorsun sonuçta pek darboğaza girmez. en low ayarda 180 fps arası dolanır. ama net bir şey söylemek mümkün değil ara sıra ekran kartı zorlandığında biraz darboğaz yapabilir. eğer 1500 TL bürcen var ise çok iyi ekran kartı önerebilirim.

ayrıca işlemcini yoracak oyunlar oynayacaksan stok soğutucu 5 3600 e yetişemez bakır borulu soğutma daha işine yarar.
yok kule tipi var yeter o sanırım

max 2000 tl m var ikisini alamam

ama varsa link atarsan sevinirim

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Kardeşim. Ben işlemci aldım ryzen 5 3600 param güvende ile aldım bir sıkıntı çıkmadı. Satıcının profiline gir. Bak olumlu yorumlar almış mı. İşlemci kolay bozulan bir parça değildir. Pinler yamuk olmasın yeter.

pc ustasi1

80+ Silver
yeterli olacaktır. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana isterseniz ekran kartının linkini bırakabilirim
olur

Kardeşim. Ben işlemci aldım ryzen 5 3600 param güvende ile aldım bir sıkıntı çıkmadı. Satıcının profiline gir. Bak olumlu yorumlar almış mı. İşlemci kolay bozulan bir parça değildir. Pinler yamuk olmasın yeter.
inşallah

Bilal539

80+ Silver
Hiçbir problem olmaz adamın işlemcisini kırsan geri yollasan para iadesi alıyorsun o kadar kötüki satıcı için param güvende olayı asla satmıyorum bu yüzden.

MehmeT075

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Eren KARAÇUHA
Biraz uğraştım ama sonunda buldum. Bende buradan aldım şu an aktif kullanıyorum ve hiçbir sorun görmedim.
Ayrıca param güvende ile almanız mümkün.

Eğer bütceyi biraz daha aşarım diyorsanız bu da var. Aynılar ama bu markalı diğeri referans kart. Bunun Driver muhabbeti daha değişik oluyor galiba. Daha garanti yani.

Top Bottom