Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Bu nedir hocam biraz daha açar mısınız?param güvende ile asla ürün satmam.aynı ürünün bozuğunu koyup gönderiyorlar.iade alıyorlar.
Bu nedir hocam biraz daha açar mısınız?param güvende ile asla ürün satmam.aynı ürünün bozuğunu koyup gönderiyorlar.iade alıyorlar.
yeterince açık.çalışanı alıyor.bozuk olanı koyup.iade ediyor.Bu nedir hocam biraz daha açar mısınız?
Demek istediğim, sahibinden bunu anlayamıyor mu? Kanıtlayamıyor musun? Neden böyle bir şeye izin veriyor veya sessiz kalıyor? Bu kadarda alıcıyı korumak için bir atılımda bulunmak saçma bana kalırsa. Sonuç olarak satan kişi de kurumsal büyük bir şirket vs değil. Senin başka bir kullanıcın.yeterince açık.çalışanı alıyor.bozuk olanı koyup.iade ediyor.
kural bu iade hakkın var.seri no vs ile kurtarabilirsin durumu ama o riske değmez.bu konuda çok dolandırıcılık oluyor.Demek istediğim, sahibinden bunu anlayamıyor mu? Kanıtlayamıyor musun? Neden böyle bir şeye izin veriyor veya sessiz kalıyor? Bu kadarda alıcıyı korumak için bir atılımda bulunmak saçma bana kalırsa. Sonuç olarak satan kişi de kurumsal büyük bir şirket vs değil. Senin başka bir kullanıcın.
Anladım hocam.kural bu iade hakkın var.seri no vs ile kurtarabilirsin durumu ama o riske değmez.bu konuda çok dolandırıcılık oluyor.