Param güvende ile saat satılır mı?

Velquor

80+
Reaksiyon skoru
1
Uzun süredir kullanmadığım bi saat için bir adamla anlaştık. Uzak mesafe olduğu için param güvende sistemiyle almak istediğini söyledi. Bu sisteme pek güvenmiyorum ne olacağı belli değil, belki adam kendisi kırıp
geri yollayacak kırık geldi bahanesiyle. Bunu engellemek için bişey yapabilir miyim kargolayıp paketlemeden önce video çeksem vs. önerilerinizi bekliyorum.

Şahsen ben tavsiye etmiyorum, ne yapacağı belli değil bence. Tanıdık olmadıkça uzaktan göndermem ben. Arkadaşa gönderirsin parçasıın değiştirir uğraş dur.

Alan kişinin satış yaptıysa yorumları olur ona bakarak biraz fikir sahibi olabilirsiniz

Genellikle alıcıyı koruyan bir sistem ama yalan yok bende çok param güvende ile sattım. Ee alıcı da dolandırılmak istemiyor, o da haklı kendince.

Uzun süredir kullanmadığım bi saat için bir adamla anlaştık. Uzak mesafe olduğu için param güvende sistemiyle almak istediğini söyledi. Bu sisteme pek güvenmiyorum ne olacağı belli değil, belki adam kendisi kırıp
geri yollayacak kırık geldi bahanesiyle. Bunu engellemek için bişey yapabilir miyim kargolayıp paketlemeden önce video çeksem vs. önerilerinizi bekliyorum.
yok basit ürünler dışında sakın kullanma

özel olmazsa saat nedir marka model?

dijital saatse girme elden satman daha doğru olur şahsi fikrim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,917
Üyeler
183,187
Son üye
Emir.tk
Geri