Golf 4 R32
80+ Silver
Ben olsam satardım ama iade almayı reddederek. Alıcı da bunu kabul edecek. Elinde mesajlar olsun kanıt olarak hiçbir şey olmaz.
İade almayı reddetmek satıcının insiyatifinde olan bir durum değil. Satış sözleşmesinde geçiyor.Ben olsam satardım ama iade almayı reddederek. Alıcı da bunu kabul edecek. Elinde mesajlar olsun kanıt olarak hiçbir şey olmaz.
hocam ilanları var 4 tane eski mouse modelini söylemişti harbiden satılık. bilemedim şimdi.Hocam ilanları falan var mı diye bakın, profilinden değerlendirmeleri satış adedini hesap tarihini vs kontrol edin. Ben 4 adet satış yaptım 1 defa da alım yaptım bir sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade almayı reddetmek satıcının insiyatifinde olan bir durum değil. Satış sözleşmesinde geçiyor.
Referansları falan varmı diye sor, sonrasında alıp almamak senin kararına bağlı.hocam ilanları var 4 tane eski mouse modelini söylemişti harbiden satılık. bilemedim şimdi.
komisyon alıyor mu sahibinden?Hocam ilanları falan var mı diye bakın, profilinden değerlendirmeleri satış adedini hesap tarihini vs kontrol edin. Ben 4 adet satış yaptım 1 defa da alım yaptım bir sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade almayı reddetmek satıcının insiyatifinde olan bir durum değil. Satış sözleşmesinde geçiyor.
Satıcıdan almıyor, alıcıdan kesiyor. Kategoriye göre Kargo dahil %5-10 değişiyor. Elektronikte %5 sanırım.komisyon alıyor mu sahibinden?
teşekkürler.Satıcıdan almıyor, alıcıdan kesiyor. Kategoriye göre Kargo dahil %5-10 değişiyor. Elektronikte %5 sanırım.
Geçen sene aralıkta param güvende ile 600tl lik alışveriş yaptım yılbaşı indirimi olarak benden 40tl daha aldı. Şimdi kaç tl alır bilmiyorum.komisyon alıyor mu sahibinden?
Komisyonu satıcı ödemiyorödeyeceğiniz komisyon miktarını hesaplayıp fiyatı güncelleyin bide paketleme işini özenle yapın ki geri dönüşler iyi olsun he birde ürünü değiştirip karşı tarafın iade etme riskide var bilemedim şimdi
Pc sattım bi sıkıntı olmadı ama şans işi tabiadamı havaleye ikna edemedim sizce param güvende ile satılır mı ne gibi tehlikeleri var?
ben sürekli bi şeyler alıp satıyorum param güvende ile şuana kadar daha başıma kötü bir şey gelmedi ancak dikkat ekmekte fayda var. Daha bugün param yattı sahibinden deadamı havaleye ikna edemedim sizce param güvende ile satılır mı ne gibi tehlikeleri var?