Neler Yeni

Yardım Param Güvende İle İkinci El Ekran Kartı Alınır Mı?

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
EmreE
KANKA BULAŞMA PAREAM GÜVENDEYE

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Emre Erkan Aydın
hocam bi de ola ki iade ettiniz yanlış hatırlamıyorsam sahibinden bu konuda düzenleme yapmadıysa hizmet bedelini iade etmiyor

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed
hocam bi de ola ki iade ettiniz yanlış hatırlamıyorsam sahibinden bu konuda düzenleme yapmadıysa hizmet bedelini iade etmiyor
Uyarın için çok teşekkürler hocam, onda sorun yok. 200 tl zaten okey ama ben hala şunun cevabını alamadım. Ben ürünü iade ettim. Adam da iadeyi onaylamadı. Ne olacak şimdi? Adam dedi ki kartımı bozdu geri gönderdi mesela.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem
Uyarın için çok teşekkürler hocam, onda sorun yok. 200 tl zaten okey ama ben hala şunun cevabını alamadım. Ben ürünü iade ettim. Adam da iadeyi onaylamadı. Ne olacak şimdi? Adam dedi ki kartımı bozdu geri gönderdi mesela.
Sen kartı alıp test edip öyle onaylayacaksın. Para sahibindende kalıyor adamın hesabına geçmiyor, sistem bence alıcıya göre kurulu baya.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed
Sen kartı alıp test edip öyle onaylayacaksın. Para sahibindende kalıyor adamın hesabına geçmiyor, sistem bence alıcıya göre kurulu baya.
Hocam senaryo şu;
Aldım test ettim ve beğenmedim iade gönderdim
Adama kart ulaştı ve iadeyi onaylamadı. Dedi ki sağlam kartımı alıp bozup geri gönderdi.
Bu durumda ne oluyor?

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem
Hocam senaryo şu;
Aldım test ettim ve beğenmedim iade gönderdim
Adama kart ulaştı ve iadeyi onaylamadı. Dedi ki sağlam kartımı alıp bozup geri gönderdi.
Bu durumda ne oluyor?
Hocam bende size diyorum ki, ürünü beğenmezseniz hiç onaylamıyorsunuz zaten test edip onaylayacaksınız. Para adama hiç geçmiyor zaten adamın iadeyi kabul etmeme durumu yok. Adam gerçekten bozsanız bile kartı hiçbirşey yapamıyor :D %1000 alıcı korumalı

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed
Hocam bende size diyorum ki, ürünü beğenmezseniz hiç onaylamıyorsunuz zaten test edip onaylayacaksınız. Para adama hiç geçmiyor zaten adamın iadeyi kabul etmeme durumu yok. Adam gerçekten bozsanız bile kartı hiçbirşey yapamıyor :D %1000 alıcı korumalı
Güzel hocam adam bozuk kartı yolladı diyelim, ben onaylamadım. İade yolladım o da onaylamadı.
O benim bozduğumu iddia etti diyelim. Ne oluyor bu durumda.
Yani gayet tane tane yazıyorum aynı şeyi tekrar yazıyorsunuz hocam.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem
Güzel hocam adam bozuk kartı yolladı diyelim, ben onaylamadım. İade yolladım o da onaylamadı.
O benim bozduğumu iddia etti diyelim. Ne oluyor bu durumda.
Yani gayet tane tane yazıyorum aynı şeyi tekrar yazıyorsunuz hocam.
Satıcının iade onaylayayıp onaylamama gibi bir seçeneği yok hocam öyle bir mekanik yok uygulamada koşulsuz şartsız iade ediyorsunuz. satıcıya iptalin mesajı gidiyor sadece

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed
Satıcının iade onaylayayıp onaylamama gibi bir seçeneği yok hocam öyle bir mekanik yok uygulamada koşulsuz şartsız iade ediyorsunuz. satıcıya iptalin mesajı gidiyor sadece
Var işte adamlar iade dokümantasyonunu attı konunun yukarısında!
Adam iade onaylamadan para geçmiyor bana.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem
Var işte adamlar iade dokümantasyonunu attı konunun yukarısında!
Adam iade onaylamadan para geçmiyor bana.
Hocam çok özür dilerim ama iadeyi onayla olayı şöyle;
Siz kargoyu gönderiyorsunuz. kargo adama ulaşıyor adam onaylamak zorunda. eğer süre içerisinde onaylamazsa paranız zaten geliyor size otomatik onaylanıp. itiraz sayfası yok. 48 saat içinde onay vermek zorunda vermezse otomatik onay. Eğer kart gerçekten bozuk dönerse tek çare satıcı için hukuki yol.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed
Hocam çok özür dilerim ama iadeyi onayla olayı şöyle;
Siz kargoyu gönderiyorsunuz. kargo adama ulaşıyor adam onaylamak zorunda. eğer süre içerisinde onaylamazsa paranız zaten geliyor size otomatik onaylanıp. itiraz sayfası yok. 48 saat içinde onay vermek zorunda vermezse otomatik onay. Eğer kart gerçekten bozuk dönerse tek çare satıcı için hukuki yol.
Şimdi oldu, eğer böyle ise güzel.

Top Bottom