Bak zamanında 3600 işlemci arıyordum elden alacaktım bana 2600 getirmişler dikkat etmesem adam beni dolandıracaktı. Birde iki kişi gelip arabaya aldılar çakallarElden satacağım evet niye sıkıntı olsun anlamadım?![]()

Bak zamanında 3600 işlemci arıyordum elden alacaktım bana 2600 getirmişler dikkat etmesem adam beni dolandıracaktı. Birde iki kişi gelip arabaya aldılar çakallarElden satacağım evet niye sıkıntı olsun anlamadım?![]()
3090 Darbogaz yapar onunla600w 5600 islemci değermi 6800xt te peki gecmeye mesela 3090 kac k dır o paralara bulsak iyi olmazmı
tinercinin teki gelip sapladımı görürsün akıllı bıdıgıibandan alırsın akıllı bıdık ben asla nakit almıyorum ön bilgilendirmede yapıyorum bıçak konusuna bir şey diyemem tabiama boş kuruntu
Bak zamanında 3600 işlemci arıyordum elden alacaktım bana 2600 getirmişler dikkat etmesem adam beni dolandıracaktı. Birde iki kişi gelip arabaya aldılar çakallar![]()
Çok sıkıntı gidiyorsan 2 kişi git böyle AVM lerde falan buluş.2.el işini hiç sevmiyorum bende zaten. Yeni sisteme geçtim şu eskileri bir an evvel satıp kurtulurum inşallah.
1 tane cocuga direksiyon seni satıcaktım bir bir arkadaş ile gittik oda dedi ben bir arkadaşım ile gelicez cocuga 500 tl düştüm bi baktım amcası dayısı 10 tane adam geldi bir 500 de zorla pazarlık ettirdiler ozamandan beri mümkünse param güvende ile alıyorumHocam böyle düşünürsek kimseyle konuşmamız lazım
Sahte para işi de böyle küçük şeyler için risk almazlar sanırım. IBAN üzerinden alacağım birde.
ben satıyorum zaten hocamsatma diye yorum atmışlarya ben 2 tane ekran kartı sattım biri iade geldi sorun yoktu tekrar sattım
sorun yaşamazsın diyemem ama satan kişinin konuşmalarından az çok anlarsın
banada aynı şekil yazan olmadıDonanımarsivi'nin de 2. el sayfası var ama sanırım hiç aktif değil. RX 7800 XT satıyorum 1 tane bile teklif gelmedi daha burada![]()
klavye neAlınır ama satılmaz. Ben de klavye satmak istiyorum, 1. El ama çok tedirginim
ben bişey alıp satarken kalabalık yerde buluşuyorum sizde öyle yaparsanız daha az sıkıntı çekersiniz3090 Darbogaz yapar onunla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tinercinin teki gelip sapladımı görürsün akıllı bıdıgı
face grubu önerir misinBurada açtığım bir konu var ve son mesajımda detaylı şekilde anlatmıştım nasıl elimden çıkardığımı, bi göz atın bence :
Elinizdeki hali hazırda kullandığınız ekran kartını nasıl ve hangi yolla satıyorsunuz. Forumda devamlı mevcut kartlarını elinden çıkarıp başka modellere geçen arkadaşların yazısını okuyorum. Kullandığım kart eski bir ürün de değil sonuçta yeni model bir ürün (rx9070). En güvenli ve hızlı şekilde ve fiyatını da tabi ki çok öldürmeden mevcut kullandığım kartı hangi yolla ve nasıl elimden çıkarabilirim ?
- KIRKY
- Cevaplar: 17
- Forum: Ekran Kartı
Everest Parleyklavye ne
Blue. En ucuzu 1000 olduğu için aklımda 800 varred mi fiyat ne bide
anakart işlemci ram sattım pinleri yamultup gönderdiparam güvende ile alışveriş yaptım ama hiç satmadım işler nasıl yürüyor anlatır mısınız ve satmalı mıyım?
Ben de Red sevmediğim için Blue aldımred olsa düşünürdüm hocam