Yardım Param güvende ile ekran kartı satmalımıyım

600w 5600 islemci değermi 6800xt te peki gecmeye mesela 3090 kac k dır o paralara bulsak iyi olmazmı
3090 Darbogaz yapar onunla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ibandan alırsın akıllı bıdık ben asla nakit almıyorum ön bilgilendirmede yapıyorum bıçak konusuna bir şey diyemem tabi :D ama boş kuruntu
tinercinin teki gelip sapladımı görürsün akıllı bıdıgı

Bak zamanında 3600 işlemci arıyordum elden alacaktım bana 2600 getirmişler dikkat etmesem adam beni dolandıracaktı. Birde iki kişi gelip arabaya aldılar çakallar :D

Korktum valla şimdi :D
2.el işini hiç sevmiyorum bende zaten. Yeni sisteme geçtim şu eskileri bir an evvel satıp kurtulurum inşallah.

Hocam böyle düşünürsek kimseyle konuşmamız lazım :D
Sahte para işi de böyle küçük şeyler için risk almazlar sanırım. IBAN üzerinden alacağım birde.
1 tane cocuga direksiyon seni satıcaktım bir bir arkadaş ile gittik oda dedi ben bir arkadaşım ile gelicez cocuga 500 tl düştüm bi baktım amcası dayısı 10 tane adam geldi bir 500 de zorla pazarlık ettirdiler ozamandan beri mümkünse param güvende ile alıyorum

Burada açtığım bir konu var ve son mesajımda detaylı şekilde anlatmıştım nasıl elimden çıkardığımı, bi göz atın bence :

Son düzenleme:
satma diye yorum atmışlarya ben 2 tane ekran kartı sattım biri iade geldi sorun yoktu tekrar sattım
sorun yaşamazsın diyemem ama satan kişinin konuşmalarından az çok anlarsın
ben satıyorum zaten hocam

Donanımarsivi'nin de 2. el sayfası var ama sanırım hiç aktif değil. RX 7800 XT satıyorum 1 tane bile teklif gelmedi daha burada :D
banada aynı şekil yazan olmadı

Alınır ama satılmaz. Ben de klavye satmak istiyorum, 1. El ama çok tedirginim
klavye ne

3090 Darbogaz yapar onunla

tinercinin teki gelip sapladımı görürsün akıllı bıdıgı
ben bişey alıp satarken kalabalık yerde buluşuyorum sizde öyle yaparsanız daha az sıkıntı çekersiniz

Burada açtığım bir konu var ve son mesajımda detaylı şekilde anlatmıştım nasıl elimden çıkardığımı, bi göz atın bence :

face grubu önerir misin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,370
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri