sahibinden ve letgo güzel teklif geliyor ama ölücülere dikkat etDonanımarsivi'nin de 2. el sayfası var ama sanırım hiç aktif değil. RX 7800 XT satıyorum 1 tane bile teklif gelmedi daha burada![]()
sahibinden ve letgo güzel teklif geliyor ama ölücülere dikkat et
elden ise bence elden satmak daha sıkıntı olabilirSahibinden'e de koydum hocam ilanı hatta anlaştım birisiyle Pazar günü için bakalım.
Mümkünse elden al, kargoyla alacaksan da yüksek fiyatlı bir şey alma ve satıcıyı iyi analiz et.Reis bende 2. El ekran kartı alım diyom param güvende olmayanlar alınır mı? sizce bide ne testleri yapcam furmark haric
Elden satacağım evet niye sıkıntı olsun anlamadım?elden ise bence elden satmak daha sıkıntı olabilir
adam gelip bıçak çekse yada sahte para verseElden satacağım evet niye sıkıntı olsun anlamadım?![]()
Hayır...param güvende ile alışveriş yaptım ama hiç satmadım işler nasıl yürüyor anlatır mısınız ve satmalı mıyım?
adam gelip bıçak çekse yada sahte para verse
600w 5600 islemci değermi 6800xt te peki gecmeye mesela 3090 kac k dır o paralara bulsak iyi olmazmıbütçene sistemine güç kaynağına göre değişen bir durum 6800 xt öneririm 12 13 e rahat bulunuyor temizleri
ibandan alırsın akıllı bıdık ben asla nakit almıyorum ön bilgilendirmede yapıyorum bıçak konusuna bir şey diyemem tabiadam gelip bıçak çekse yada sahte para verse