alınırben antalya kepezdeyim ekran kartı alanyada tanıdık falanda yok param güvende ile alınır mı
alınır
alınır
kartı 1 TL'ye koysa sahibinden satıcıdan para kesiyor ya o bedel düşüyor muprofilinde olumlu yorumlar ve uzun süre önce açılımş hesaplar genelde daha güvenli oluyor. diğer türlü dolandırıcılık ta çok mümkün.
kartta bir sıkıntı olsa ne yapacaksın?kartı sorun yüzünden iade ettiğinde sana geri 1 tl verecek adama ibandan attığın parayı adam vermezse ne olacakkartı 1 TL'ye koysa sahibinden satıcıdan para kesiyor ya o bedel düşüyor mu
neden ben şöyle düşünmüştüm satıcı 1 TL'ye koysun ben alayım aldıktan sonra geri kalan parayı atayım kargoya versinParam güvende ile problem olmaz evet komisyon mutlaka alınır.
Sakın paranın birazını elden birazını param güvende ile vermek gibi hata yapma
onu düşünmedimkartta bir sıkıntı olsa ne yapacaksın?kartı sorun yüzünden iade ettiğinde sana geri 1 tl verecek adama ibandan attığın parayı adam vermezse ne olacak
Param güvendenin bı mantigi kalmıyor. Bende aynı şekilde alıyorum ama kargo parası çok çıkmasın diyeneden ben şöyle düşünmüştüm satıcı 1 TL'ye koysun ben alayım aldıktan sonra geri kalan parayı atayım kargoya versin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onu düşünmedim
hem sen adama parayı attıktan sonra bile kargoyu vermeyebilir adama 3 gün kargo için süre veriliyor o süre içinde kargolamazsa para sana iade oluyorneden ben şöyle düşünmüştüm satıcı 1 TL'ye koysun ben alayım aldıktan sonra geri kalan parayı atayım kargoya versin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onu düşünmedim
Bende bu yüzden dedim sakın elden para verme diyekartta bir sıkıntı olsa ne yapacaksın?kartı sorun yüzünden iade ettiğinde sana geri 1 tl verecek adama ibandan attığın parayı adam vermezse ne olacak