Yardım Sahibinden param güvende ile ekran kartı alınır mı?

dyron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
ben antalya kepezdeyim ekran kartı alanyada tanıdık falanda yok param güvende ile alınır mı

profilinde olumlu yorumlar ve uzun süre önce açılımş hesaplar genelde daha güvenli oluyor. diğer türlü dolandırıcılık ta çok mümkün.

alınır

Param güvende ile problem olmaz evet komisyon mutlaka alınır.

Sakın paranın birazını elden birazını param güvende ile vermek gibi hata yapma

kartı 1 TL'ye koysa sahibinden satıcıdan para kesiyor ya o bedel düşüyor mu
kartta bir sıkıntı olsa ne yapacaksın?kartı sorun yüzünden iade ettiğinde sana geri 1 tl verecek adama ibandan attığın parayı adam vermezse ne olacak

Param güvende ile problem olmaz evet komisyon mutlaka alınır.

Sakın paranın birazını elden birazını param güvende ile vermek gibi hata yapma
neden ben şöyle düşünmüştüm satıcı 1 TL'ye koysun ben alayım aldıktan sonra geri kalan parayı atayım kargoya versin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartta bir sıkıntı olsa ne yapacaksın?kartı sorun yüzünden iade ettiğinde sana geri 1 tl verecek adama ibandan attığın parayı adam vermezse ne olacak
onu düşünmedim

neden ben şöyle düşünmüştüm satıcı 1 TL'ye koysun ben alayım aldıktan sonra geri kalan parayı atayım kargoya versin

onu düşünmedim
Param güvendenin bı mantigi kalmıyor. Bende aynı şekilde alıyorum ama kargo parası çok çıkmasın diye

onu düşünmedim
hem sen adama parayı attıktan sonra bile kargoyu vermeyebilir adama 3 gün kargo için süre veriliyor o süre içinde kargolamazsa para sana iade oluyor

Alınır

alacğım kartın furmarkını atayım mı yeni konu mu açayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,423
Üyeler
174,871
Son üye
Teknolojihastası
Geri