Param Güvende İle Ekran Kartı Satılır Mı?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,272
Alıcım Yozgat'da bir adam, Param Güvende veya Dolap uygulaması aracılığıyla almak istediğini söylüyor.
5500₺'ye GIGABYTE 1660 SUPER GAMING OC satıyorum.
Ürünü sağlam gönderip kargoda falan hasar alır ya da adam bozar da iade eder diye korkuyorum.
Elden alacak alıcılar maksimum 5250₺ veriyorlar.
Ne yapmalıyım sizce?

Alıcım Yozgat'da bir adam, Param Güvende veya Dolap uygulaması aracılığıyla almak istediğini söylüyor.
Ürünü sağlam gönderip kargoda falan hasar alır ya da adam bozar da iade eder diye korkuyorum.
Ne yapmalıyım sizce?
Biraz daha beklet elden sat derim yani senin icin riskli ola bilir kargolamak felan

param güvendeyle satmanı tavsyie etmem. yolda bir sıkıntı olurda karşı taraf ürünü almam derse elindeki sağlam kart gider.

Zaten param güvende de para kesiyor. 250TL için kargoyla uğrşamaya gerek yok 5250 den sat. Ama bir tık ucuz oluyor. Yapcak bir şey yok.

Yarına kadar düşüneceğim dedim adama, yarın düşündüm aklıma yatmadı hocam der geçerim o zaman.

Ne yapmalıyım sizce?
Hocam öyle bozup iade etmek yok video kaydını vs alacaksınız kargoya verirken , kartınız acıksa testlerini yapcaksınız yani her detayını cekeceksiniz. Sizden çıkarken sağlam olduğu görülecek yani demek istediğim.
Zaten param güvende de para kesiyor. 250TL için kargoyla uğrşamaya gerek yok 5250 den sat. Ama bir tık ucuz oluyor. Yapcak bir şey yok.
Param güvende sadece alıcıya ekstra para ödetiyor ve satıcıdan kesinti yapmıyor.

Hocam öyle bozup iade etmek yok video kaydını vs alacaksınız kargoya verirken , kartınız acıksa testlerini yapcaksınız yani her detayını cekeceksiniz. Sizden çıkarken sağlam olduğu görülecek yani demek istediğim.

Param güvende sadece alıcıya ekstra para ödetiyor ve satıcıdan kesinti yapmıyor.
senden çıkarken sağlam olsa bile kargoda bir şey olursa sorumluluğu kargo almıyor. yani sana patlıyor yine.

250 tl için değer mi?

Hocam sigortalı kargoyla yollar :) öyle bir seçenekte mevcutttt ( benim monitör bozuk acılmıs cıkmıstı firmaya sıgortalı kargoyla yollamıstım )
senden çıkarken sağlam olsa bile kargoda bir şey olursa sorumluluğu kargo almıyor. yani sana patlıyor yine.

250 TL için değmez o kadar zahmete. Elden test etsin kendi alsın gitsin.

param güvende ile asla ürün satmam.aynı ürünün bozuğunu koyup gönderiyorlar.iade alıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,441
Üyeler
183,429
Son üye
ashina1
Geri