Param güvende ile ekran kartı alacağm

TavafEdenAdam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
Arkadaşımin bir arkadaşı ucuza
Gtx 970 sayacak bende dedim
Param güvende olsun bari dost var düşman var, şimdi bana furmark attı
60fps 72derece maks
Fiyatı bosverin
Şimdi ben biraz paranoyağım
Furmarkta kasaya koyduğu kart ile ilandaki kartı değiştirip, bana gönderir mi
Baktım kasadakiyle ilandaki aynı renk ama insan yinede şüphe ediyor ne yapmaliyim, sorun şu furmark ilanda ekli değil WhatsApptan gönderi isterseniz atayım fotoğraf

970'e ne kadar istiyor ?

Hangi marka model ?

Arkadaşımin bir arkadaşı ucuza
Gtx 970 sayacak bende dedim
Param güvende olsun bari dost var düşman var, şimdi bana furmark attı
60fps 72derece maks
Fiyatı bosverin
Şimdi ben biraz paranoyağım
Furmarkta kasaya koyduğu kart ile ilandaki kartı değiştirip, bana gönderir mi
Baktım kasadakiyle ilandaki aynı renk ama insan yinede şüphe ediyor ne yapmaliyim, sorun şu furmark ilanda ekli değil WhatsApptan gönderi isterseniz atayım fotoğraf
Gelince furmark yapın ?

hiçbir şey olmaz alıcıysan adama boş kutu iade gönderince bile kabul oluyor adam uğraşır sen değil

Siz param guvende ile kart alıyorsanız burda sıkıntı edecek durum nedir, alacak olduğunuz kartın etiketi yokmu seri numarası yok mu, onları göstersin ,zaten param güvende ile alınca siz 3 gün sanırım onaylama süreniz oluyor olduda bir sıkıntı çıktı iade edersiniz olur biter

Siz param guvende ile kart alıyorsanız burda sıkıntı edecek durum nedir, alacak olduğunuz kartın etiketi yokmu seri numarası yok mu, onları göstersin ,zaten param güvende ile alınca siz 3 gün sanırım onaylama süreniz oluyor olduda bir sıkıntı çıktı iade edersiniz olur biter
Teşekkürler ilk defa alacağım için tedirginim o nedenle bu konuyu açtım

Param güvende olayında satıcı tedirgin olabilir ona eyvallah fakat alıcı için en güvenli sistem

Hocam hiç sorun yok için rahat olsun, ben de paramguvendeyle aldım. Eline ulaştığı andan itibaren 2 gün boyunca süren oluyor, bu sürede ya onaylayacaksın ya da iade edeceksin. Git testlerini yap içine sinmeyen bir şey olursa iade edersin.

Ek olarak paramgüvende satıcıyı değil alıcıyı koruyan bir sistemdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,351
Üyeler
183,416
Son üye
TheEgE4
Geri