Neler Yeni

Param güvende mi kapıda ödeme mi?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Ekran kartı satışı için kapıda ödeme mi daha güvenilir olur yoksa param güvende ile satmak mı?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
param güven de daha mantıklı gibi. Çünkü kapıda ödeme de kargoyu almadan önce parasını mdüyorsun galiba.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Param güvende ile kartı aldıktan sonra karta bişey olur ve iade ederse diye bi şüphem var sadece. Kartı göndermeden önce resimlerini videolarını çekerim de yine de bi sorun olur mu acaba?

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Param güvende ile kartı aldıktan sonra karta bişey olur ve iade ederse diye bi şüphem var sadece. Kartı göndermeden önce resimlerini videolarını çekerim de yine de bi sorun olur mu acaba?
göndermeden önce kartın tümüyle videosunu çek hiçbirşey olmaz adam bişey yaparsa karta sahibinden haksızlık yapmaz.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
göndermeden önce kartın tümüyle videosunu çek hiçbirşey olmaz adam bişey yaparsa karta sahibinden haksızlık yapmaz.
Davalık falan olursak orası kolay abim avukat :D

Param güvende ile satıyorum o zaman

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
param güvende ile satmak.
Param Güvende kesinlikle.
param güven de daha mantıklı gibi. Çünkü kapıda ödeme de kargoyu almadan önce parasını mdüyorsun galiba.
param güvende de gpu sunu söküp ayni karın bozuk gpu sunu takanlar oluyor çok detaylı vidosunu çek bide en çok yaygın olanıda mesela kartı koydun adam aldı get ile 3 gün süresi var mınıg yapıyor get onayının sonuna kadar yapıyor sonra iade ediyor buna rastladım arkadaşım kartını satıyordu adam aldı kartını 3 gün getin sonuna kadar mınıng i yaptı kart tertemiz kart sonra dedi hata aldım iade etti çocuk karta daha hiç mınıng yapmamıştı defalarca furmark testi yaptık hatta adama vermeden önce vido felan attık.
yani get ile ekran kartı satmak o kadar güvenli değil elden her zaman daha güvenilir

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
param güvende de gpu sunu söküp ayni karın bozuk gpu sunu takanlar oluyor çok detaylı vidosunu çek bide en çok yaygın olanıda mesela kartı koydun adam aldı get ile 3 gün süresi var mınıg yapıyor get onayının sonuna kadar yapıyor sonra iade ediyor buna rastladım arkadaşım kartını satıyordu adam aldı kartını 3 gün getin sonuna kadar mınıng i yaptı kart tertemiz kart sonra dedi hata aldım iade etti çocuk karta daha hiç mınıng yapmamıştı defalarca furmark testi yaptık hatta adama vermeden önce vido felan attık.
yani get ile ekran kartı satmak o kadar güvenli değil elden her zaman daha güvenilir
Yanlış düşünüyorsun, elden satmanın neresi güvenli adam test etmeden alıyor kartı adam yok olup gidiyor parası da uçuyor.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Yanlış düşünüyorsun, elden satmanın neresi güvenli adam test etmeden alıyor kartı adam yok olup gidiyor parası da uçuyor.
elden almadan önce kendiside test edicek o kadarda değil alıcı ile takıp kendi pc sinde yada alıcının pc sinde test edicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,608
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom