Neler Yeni

Yardım Param güvende nasıl çalışır alıcıyım bir sorun yaşar mıyım?

Hydranoid

80+ Bronze
Merhaba iyi günler Sahibinden Param Güvende nasıl çalışır? Ekran kartı alacağım on bin liraya 4060 ti buldum da ne gibi sorun yaşarım. Sorun çıkarsa iade edebilir miyim veya ürünün elime gelmeme şansı var mı? İade durumlarında oluşan pakete başka bir şey koyma olayı yaşanır mı?
Param Güvende harici bir teklif gelirse almamayı düşünüyorum ya elden ya Param güvende

Oriencc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
At
Merhaba iyi günler Sahibinden Param Güvende nasıl çalışır? Ekran kartı alacağım on bin liraya 4060 ti buldum da ne gibi sorun yaşarım. Sorun çıkarsa iade edebilir miyim veya ürünün elime gelmeme şansı var mı? İade durumlarında oluşan pakete başka bir şey koyma olayı yaşanır mı?
Param Güvende harici bir teklif gelirse almamayı düşünüyorum ya elden ya Param güvende
Alırken değil fakat satarken sorun yaşayabiliyorsunuz param güvendede Alıcı için tamamen güvenli gönül rahatlığıyla alın söylediği gibi çıkmazsa iade edersiniz paranızı alırsınız sadece kargo parası alınır

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Berk
6700 XT aldım param güvende ile. Ürünün sana gelmeme şansı yok. Satıcı sana kargoluyor. Kargocu kapıyı çaldığından itibaren kamera kaydına al. Elinde delil bulunsun. Sorun çıkarsa iade edersin ama delilin mutlaka olsun.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Onur
param güvende sıkıntılı.
test edip elden almanızı öneririm

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yusuf Gümüş
Alırken bir sıkıntı yaşamazsınız. Satıcı için sıkıntı olabiliyor. Satıcı ürünü gönderiyor mesela alıcı bozuk olan bir kopyasıyla ürünü değiştirip iade diye geri gönderebiliyor. Ama alırken bir sıkıntı yaşamazsınız. Alın kargo gelince kamera kaydı ile açın kargoyu, test edin bir arıza olursa iade edersiniz.

Hydranoid

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler büyük ihtimalle almayacağım yurtdışı faturalıymış 3090u bile garantisiz 10a almam doğru ucuz iyi hoş sağlamdır da 2 gün sonra ben 1 kez daha 10 lira masraf edersem anlamı yok. Gelen mesaj bu şekilde.
Büyük ihtimalle deneyip alayım desem de eşim tek güvenemiyorum cart curt tarzı bir mesaj alacağım riske gerek yok

Ekler

• IMG_1854.jpeg
    IMG_1854.jpeg
    108.8 KB · Hit: 37

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yusuf Gümüş
Yorumlar için teşekkürler büyük ihtimalle almayacağım yurtdışı faturalıymış 3090u bile garantisiz 10a almam doğru ucuz iyi hoş sağlamdır da 2 gün sonra ben 1 kez daha 10 lira masraf edersem anlamı yok. Gelen mesaj bu şekilde.
Büyük ihtimalle deneyip alayım desem de eşim tek güvenemiyorum cart curt tarzı bir mesaj alacağım riske gerek yok
Fiyat uygun bir sıkıntı olabilir. Bu devirde temkinli olmak gerekiyor sonuçta para kolay kazanılmıyor. Havale ile almayın derim. Ya elden bakarak almak yada param güvende ile almak mantıklı.

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Çağrı menekşe
yakın zamanda bir xbox 9. nesil almıştım alet elime geçtikten sonra testlerini yapıp onayladım sıkıntı çıkmadı fakat yinede alırken bir video kaydınız olsun bence sıkıntı durumunda kanıtınız olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

aman diyim iban işine hiç girme

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emircan Doğankaya
Ückağıtcı bu görmüştüm 1 ay önce yazdığımda 3 haftaya gelicem diyodu yine aynı üçkağıt yapmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,861
Üyeler
159,399
Son üye
bileklikbeyefendi
Top Bottom