Neler Yeni

2. el airpods pro ve sahibinden param güvende

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Borcu olması mesele değil, fiyatınıda geç

ama adam gelip memleketteyim ya param güvende ile al, nasılsa iade edersin diyorsa engeli atıp geçerdim adama. 4bin liralık bir kulaklıktan bahsediyoruz bunu denemeden yarı fiyatına almak ne kadar mantıklı senin bileceğin iş ama ben olsam almazdım. Param güvende iade falan diyorsunuz ama adam dolandırıcıysa oda kolay bırakmayacaktır işin ucunu iade ettirmez muhtemelen. Gene sen uğraşırsın
kardeşim iade ettirmez diye bir şey yok . Alıyorsun ürünü geliyor sonra 2 gün içinde ya onaylıyorsun ve paran gidiyor ya da sahibinden aracılığıyla kargoyu iade ediyorsun

Aderal

80+ Bronze
kardeşim iade ettirmez diye bir şey yok . Alıyorsun ürünü geliyor sonra 2 gün içinde ya onaylıyorsun ve paran gidiyor ya da sahibinden aracılığıyla kargoyu iade ediyorsun
iade olayı nasıl oluyor peki. Mesela ben adama hıyar göndersem iade diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
iade olayı nasıl oluyor peki. Mesela ben adama hıyar göndersem iade diye
Adam ürünü sana göndermeden illaki video çeker kargoda , iade gelince de çekecek sen farklı bir şey gönderirsen şikayet eder o parayı rahat alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam ürünü sana göndermeden illaki video çeker kargoda , iade gelince de çekecek sen farklı bir şey gönderirsen şikayet eder o parayı rahat alır
ayrıca kargoda ürünlerin kg ı ölçülüyor arada fark çıkarsa buda kanıt sayılır

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Hocam param güvende ile ben üründe sıkıntı var deyip iade etmek istersem ne yapabiliyor engellemek için yapabileceği bir şey var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakın arkadaşım sıfır olarak airpods pro almıştı ondan nasıl hissettirmesi gerektiğini az çok biliyorum alıp deneme imkanım olursa anlayabilirim diye tahmin ediyorum bir de airpods u iphone a bağladıktan sonra ekranda gözüken seri numarası değiştirilemiyor ise onu sorgulayarak da anlayamaz mıyız faturası da var ürünün
Seri numarası muhabbetini de çözmüşler Apple a girip seri numarasını giriyosun sıkıntı yok kayıtlı gibi gözüküyor ürün. Sadede uzamsal ses ve anc denenerek anlaşılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Seri numarası muhabbetini de çözmüşler Apple a girip seri numarasını giriyosun sıkıntı yok kayıtlı gibi gözüküyor ürün. Sadede uzamsal ses ve anc denenerek anlaşılıyor.
Çözmüşler derken? Seri numarasına da mı güvenemicez artık? Sen bunu nereden duydun?

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Çözmüşler derken? Seri numarasına da mı güvenemicez artık? Sen bunu nereden duydun?
Bu durum bayadır böyle hocam 1 tane orijinal alıp 1000-2000 tane aynı ürüne basıyolar şarj kutusu ürün kutusu hepsine işliyolar anca güncelleme aldıktan sonra sürüme bakarak anlaşılıyor sahteler güncelleme almıyor bir de bul uygulamasında apple ekosistemine girebiliyosa orijinal demek en kesini bu ama test etmesi kolay değil şartlardan ötürü

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Bu durum bayadır böyle hocam 1 tane orijinal alıp 1000-2000 tane aynı ürüne basıyolar şarj kutusu ürün kutusu hepsine işliyolar anca güncelleme aldıktan sonra sürüme bakarak anlaşılıyor sahteler güncelleme almıyor bir de bul uygulamasında apple ekosistemine girebiliyosa orijinal demek en kesini bu ama test etmesi kolay değil şartlardan ötürü
Eyvallah sağolasın

Top Bottom