Sahibinden Param Güvende ile Alışveriş Yapma

Formen0s

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum ve son parça işlemci kaldı işlemciyi Sahibinden param güvende ile aldım. Şuan yolda gözüküyor muhtemeklen yarın gelir. Param güvende ile alışveriş yapan arkadaşlar varsa aramızda bana önerecekleri bir husus varmı? Benim bildiğim sistem şöyle kargo gelir gelen ürünü 2 gün deneme hakkım var bu süre zarfında sıkıntı yok ise onaylayacağım parada alıcıya gider eğerki bir sıkıntı olursa onaylamayıp iade işlemi yapacağım ek olarak bende şuanda iade yada onay olayı gelmedi hala kargoda olduğu içinmi acaba? aramızda daha önce bu sistemle alışveriş yapan arkadaşlar var ise biraz anlata bilirmi süreci teşekkürler cevaplarınız için

Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum ve son parça işlemci kaldı işlemciyi Sahibinden param güvende ile aldım. Şuan yolda gözüküyor muhtemeklen yarın gelir. Param güvende ile alışveriş yapan arkadaşlar varsa aramızda bana önerecekleri bir husus varmı? Benim bildiğim sistem şöyle kargo gelir gelen ürünü 2 gün deneme hakkım var bu süre zarfında sıkıntı yok ise onaylayacağım parada alıcıya gider eğerki bir sıkıntı olursa onaylamayıp iade işlemi yapacağım ek olarak bende şuanda iade yada onay olayı gelmedi hala kargoda olduğu içinmi acaba? aramızda daha önce bu sistemle alışveriş yapan arkadaşlar var ise biraz anlata bilirmi süreci teşekkürler cevaplarınız için
Hocam ürün size teslim edildiği saatten itibaren iade süreci başlar ve 2 gün isterseniz iade edersiniz veya onaylarsinız hiçbir şey yapmazsanız 2 gün sonunda otomatik olarak onaylanır mesela ürün pazartesi 18.40 da geldiyse Çarşamba 18.40a kadar iade süresi var ürünü geri gönderirseniz de kargo parası ödemiyorsunuz.

ürün geldiğinde kutulamada sorun varmı bak zarar görmüşmü filan diye sonra ürünü açarken video ile bunu belgele sıkıntıya girmemek için başka bir şey yapmana gerek yok

hangi işlemciyi aldın

hangi işlemciyi aldın
5600 + kuletipi soğutucu dark ın ikisi bana param güvende ile toplam 3600 geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürün geldiğinde kutulamada sorun varmı bak zarar görmüşmü filan diye sonra ürünü açarken video ile bunu belgele sıkıntıya girmemek için başka bir şey yapmana gerek yok
kayda almazsam çok sıkıntıya girermiyim iade sürecinde?

param güvende alıcı için değil satıcı için sıkıntılı işlem örneğin param güvende ile telefon alıp içerisindeki parçaları değiştirenler ya da bozup böyle geldi diyip iade edenler oluyor alıcı için çok rahat bi sistem senlik sıkıntı olmaz en fazla ödediğin komisyonla kalırsın satıcı için çok çok çok riskli bir şey sen yine de ne olur ne olmaz videoya al yine de param güvende sadece alıcıyı koruyor satıcıyı değil maalesef senlik sorun olmaz onaylamaz geri kargolarsın biter

@ALFAomer @Bilal539 @Efe0101 akradaşlar birde aldiğim kişi macun gerekecek dedi montajda ama işlemcide macun var çıkmıyor dedi bu kolay çıkarmı en kötü ihtimalle pinlerde macun olsa çıkarılırmı pinlere zarar vermeden çıkaranlar var sizin öneriniz nedir adam pinlerde bir şey yok sağlam dedi en kötü ihitmali diyorum ben

@ALFAomer @Bilal539 @Efe0101 akradaşlar birde aldiğim kişi macun gerekecek dedi montajda ama işlemcide macun var çıkmıyor dedi bu kolay çıkarmı en kötü ihtimalle pinlerde macun olsa çıkarılırmı pinlere zarar vermeden çıkaranlar var sizin öneriniz nedir adam pinlerde bir şey yok sağlam dedi en kötü ihitmali diyorum ben
pinlerde macun filan varsa hocam seni zorlayabilir çünkü fırçayla temizlemeye filan çalışıcaksın pinler yamulabilir ve kullanılmaz hale gelebilir hassas oluğu için dikkatli temizlemen gerekicek neyle temizlersin bilemiyorum sonucta dış kasa temizliği yapmayacaksın
birde işlemcide macun var temizlenmiyor ne görsel varsa atar mısın gören arkadaşlar daha rahat tavsiye verebilir

Fan üzerinde olabilir ama kolayca çıkar peçete ile bile temizlersiniz ben de aldım param güvende ile denemedim henüz büyük ihtimalle çalışıyordur 3 ay garantisi var pinlerde sorun olmasın yeter

Hocam 3600 pahalı kaçmış. Daha dün Tray Ryzen 5 5600'ü 3600'e aldım sıfır hem de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,434
Üyeler
175,035
Son üye
ThetaEpic
Geri