YunusEmre/07
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 119
Merhaba 7K gibi bir bütçem var paramı nasıl değerlendirmeliyim önerileriniz nelerdir
Yatırım mı bir şey mi almak istiyorsunuz?Merhaba 7K gibi bir bütçem var paramı nasıl değerlendirmeliyim önerileriniz nelerdir
ne anlamdaMerhaba 7K gibi bir bütçem var paramı nasıl değerlendirmeliyim önerileriniz nelerdir
Yatırım birikmesini istiyorum belki daha sonra bir şey alırımYatırım mı bir şey mi almak istiyorsunuz?
Yatırım katlamak istiyorum gibine anlamda
Yatırım yapabilirsiniz yada ihtiyacınız olan birşeye harcayınMerhaba 7K gibi bir bütçem var paramı nasıl değerlendirmeliyim önerileriniz nelerdir
Yani faize koy diyeceğim ama en az 1 sene gibi o paran durmalı arsa al diyeceğim karlı olmaz düşük bütçen kripto paralar ile uğraş riskli .Yatırım birikmesini istiyorum belki daha sonra bir şey alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yatırım katlamak istiyorum gibi
Peki yatırım derken annem çeyrek altın al diyor alınır mıYatırım yapabilirsiniz yada ihtiyacınız olan birşeye harcayın
Ya ben pek piyasadan anlamam bunu anlayan birilerine danışsan daha iyi olur ama altın artacağıyla ilgili haberler var doğrumu bilememPeki yatırım derken annem çeyrek altın al diyor alınır mı