DenizAktaş
80+ Bronze
Dahası
Evet sizce piyasadaki en iyi, en kaliteli monitör hangisidir Fikirlerinizi nedenleriyle birlikte merak ediyorum
Şarjı kaç dakika gidiyor arabanın ona göreGeçen arabamı satıyordum biri dedi monitörle takas olurmu ne yapayım arkadaşlar?Site Haritası - Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.www.gittigidiyor.com
Vay be. Çok güzele benziyor umarım tez zamanda gelirBence çıktığında ROG Swift 360 olacak, çünkü 360 Hz .
Hocam konuyla alakasız ama sizdeki RAM'lerin ürün kodunu atar mısınız? Samsung B-die çipli olanın kodunu öğrenmek istiyorum da .
Çok güzel ama TN panelBENQ ZOWIE XL2546 240hz 1ms
İncelerken bile gözlerim bozuldu çok büyükGeçen arabamı satıyordum biri dedi monitörle takas olurmu ne yapayım arkadaşlar?Site Haritası - Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.www.gittigidiyor.com
Çok güzel ama TN panel
Kaydettim bunu! Voltaj ve alt gecikmeler nedir bu arada?Ramlere gelirsek ben satın alırken B-die çipli olduğunu bilmeden satın almıştım sonradan bir baktım ki Samsung B-die overclock denemeleri başta başarısız olsa da sonradan bir kaç yol bulup çok güzel bir sonuç aldım şuan stabil çalışıyor. Ürün kodu: CMK16GX4M2D3000C16
Voltaj 1.39Kaydettim bunu! Voltaj ve alt gecikmeler nedir bu arada?
ppye bakılırsa daha arabaya tek başına zor binersin ama espri olduğu için lolGeçen arabamı satıyordum biri dedi monitörle takas olurmu ne yapayım arkadaşlar?Site Haritası - Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi
XL2746SEvet sizce piyasadaki en iyi, en kaliteli monitör hangisidir Fikirlerinizi nedenleriyle birlikte merak ediyorum
İnstadan isteğimi kabul ettin knkppye bakılırsa daha arabaya tek başına zor binersin ama espri olduğu için lol