PARASINI HAKEDİYORMU?

Arifasln

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254

Vatan bilgisayar için parasını hakkediyor mu sadece yorumlarınızı almak istiyorum haftaya pazara kadar PC alcam babama internetten aldıramazsam mecbur vatan
işlemci yonunden hayır anakartta oyle

Vatan bilgisayar için parasını hakkediyor mu sadece yorumlarınızı almak istiyorum haftaya pazara kadar PC alcam babama internetten aldıramazsam mecbur vatan

İ3 9100F gerçektende 2020 şartlarında ölü. Bu yüzden Ryzen 5 1600AF almanızı öneririm.

Hayır, 9100F li bir sistem alınmamalı. Maksimum bütçe belirtirseniz forumdakiler size daha iyi sistem toplayabilir.

işlemci yonunden hayır anakartta oyle
Ekran kartını geliştirmişler maalesef işlemci düşük kalmış babamı internetten ikna edeblrsm gamegaraj inş yoksa mecbur vatan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır, 9100F li bir sistem alınmamalı. Maksimum bütçe belirtirseniz forumdakiler size daha iyi sistem toplayabilir.
Merhaba, biliyorumda benim bütceme uygun en iyisi olur ama gamegaraja ikna edeblrsm sorun orda aquarius-5an düşünüyorum

İ3 9100F gerçektende 2020 şartlarında ölü. Bu yüzden Ryzen 5 1600AF almanızı öneririm.
Biliyorumda gamegaraj ikna edeblrsm ordan almaya çalışcm

Etmez. Dandik sistem

Babanızı internet üzerinden almaya ikna edin bir şekil. Olmadı eğer İstanbulda iseniz itopyanın mağazasından da alabilirsiniz.( İtopyada satılan hazır sistemlerin çoğu bile bunu solda sıfır bırakır)

Vatanda hem fiyatlar uçuk hemde yıl olmuş 2020- 21e gireceğiz şu sistemi satmaları bile hayinlik.

psu c4

PSU C4

Babanızı internet üzerinden almaya ikna edin bir şekil. Olmadı eğer İstanbulda iseniz itopyanın mağazasından da alabilirsiniz.( İtopyada satılan hazır sistemlerin çoğu bile bunu solda sıfır bırakır)

Vatanda hem fiyatlar uçuk hemde yıl olmuş 2020- 21e gireceğiz şu sistemi satmaları bile hayinlik.
İstanbulda değilim gamegaraja ikna edeilrsem inşallah çok iyi sistem özelleştirdim vatandan baya iyi ve bu sistemden ucuz

Gamegaraja nasıl ikna edebilirim :d

İstanbulda değilim gamegaraja ikna edeilrsem inşallah çok iyi sistem özelleştirdim vatandan baya iyi ve bu sistemden ucuz

Gamegaraja nasıl ikna edebilirim :d

Akıl içerisinde çok güzel ikna edersin anlat işte hem bu daha yeni güncel bir sistem ve daha ucuz vs diye.

Anlat işte 98 model doğan mı alalım 2020 model golf mü diye.

Akıl içerisinde çok güzel ikna edersin anlat işte hem bu daha yeni güncel bir sistem ve daha ucuz vs diye.

Anlat işte 98 model doğan mı alalım 2020 model golf mü diye.
Haftaya pazara kadar alacam yine danışırım son Kez az önce sordum araştırırz dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,082
Üyeler
189,031
Son üye
hakel
Geri