DDR5 Ram,İşlemci ve Anakart çıkınca Konu aç bana göre.Bende bu durumda sayılırım. Yeni ve güncel bir sistem toplamak istiyorum. Ama benim konum bir tık daha farklı. İmzam da mevcut.
Bir göz atmanızı tavsiye ederim. Eğer fikrininiz varsa lütfen belirtin. Çok kararsız kaldığım için ne yapacağımı bilmiyorum.
Şimdi toplanmaz bekle dolar düşer elbet bide haziran 2.Çeyrekten sonra sistem topla yeni parçalr çıkar elbetelimde şu an bir sistemlik para yok biraz biriktirebildim ve parça parça toplamak mantıklı geldi hangi parçadan başlanmalı?
DDR5 RAM,İşlemci ve Anakart çıkınca Konu aç bana göre.
İşlemci,Anakart,Ram dışında Her şeyi alabilirsin. Ama şimdilik PSU Alma Çıkınca güç tüketiminin ne olacağı belli değil. İlk olarak Kasa alabilirsin. Ondan sonra SSD, HDD.Görüşüne saygı duyuyorum ancak sistemi yavaş yavaş toplamam ve bunun içinde kurduğum plan mantıklı mı değil mi farklı kişilerden duymam lazım. Tabii şuan AM5 soket ve DDR5 sistem parçaları olmadığı için işime yarayacak HDD ve SSD birimlerini alıp daha sonra da sistem parçaları çıkana kadar gerekli (Ekran Kartı,Güç Kaynağı vb.) bileşenleri toplamak istiyorum. Gerçekten kararsız kaldığım için ve fiyatların ne olacağını bilmediğim için olabildiğince fazla insanın fikrini almak istiyorum. Görüşünü belirttiğin için teşekkür ederim.