Neler Yeni

Parça uyumlu olması toplama pc alımı

Ömer31

80+
Kardeş burada bir şey sordun sana yardımcı olmak için cevap verdik , MSI kasa almışsın onunla ilgili bilgi verdik yardımcı olmak için, bu kibir nedir sizde ,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Madem iade istemiyorsun iade için ne gerekli diye niye soruyorsun ? , Şurada uğraştığımiz şeye bak , kardeşim sistemini güle güle kullan hadi hayırlı günler
kardeşim uyumlu mu? diyo soruyorum geliyorsun iade et para kazan diyorsun

Kardeş burada bir şey sordun sana yardımcı olmak için cevap verdik , MSI kasa almışsın onunla ilgili bilgi verdik yardımcı olmak için, bu kibir nedir sizde ,

Madem iade istemiyorsun iade için ne gerekli diye niye soruyorsun ? , Şurada uğraştığımiz şeye bak , kardeşim sistemini güle güle kullan hadi hayırlı günler
bana yardımcı olucaksan uyumlu olup olmadığını söyle iade mi sorduk sana

Mert

80+ Silver

Önce adamın ne demek istediğini anlamaya çalış, ekstra destek olmak istiyor. Üslubun yanlış.

Mert

80+ Silver
knk iade istiyorum diye bir şey yazıyormu bak bakıyım başlığa
Yaş kaç, ciddi anlamda merak ediyorum. Adam ilave olarak bildiği bilgiyi paylaşıyor. Desteğin için teşekkür ederim, peki herhangi bir uyum sorunu var mı? diye yazıp geçsen konu uzamayacak.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Çağdaş Alkan

iadesi ne için gerekli bu arada bütün parçaları vatandan alıcam
Ozaman burada cevap verecektin bana , bu konu ile ilgilenmiyorum diye . Konuşuyor sonuna geliyor sonra iade sorduk mu sana :) benim ne demek istediğimi anlamadın sonra bende sana güldüm boşver diye o zoruna gitti başka açıklaması yok bunun, ki kaldı ki benim gülmem de şaka mahiyetin de idi,

Ömer31

80+
Knk iade falan yok ortalıkta sen faturanı atıyorsun msı ya onlarda sana belli bir miktar para ödüyorlar bu kadar basit
teşekkürler

Ozaman burada cevap verecektin bana , bu konu ile ilgilenmiyorum diye . Konuşuyor sonuna geliyor sonra iade sorduk mu sana :) benim ne demek istediğimi anlamadın sonra bende sana güldüm boşver diye o zoruna gitti başka açıklaması yok bunun, ki kaldı ki benim gülmem de şaka mahiyetin de idi,
aynı kampanya zaten vatanda sepet indirimi olarak geliyor bende vatandan alıcağımı söyledim

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mustafa Erbaş
Rica ederim
teşekkürler

aynı kampanya zaten vatanda sepet indirimi olarak geliyor bende vatandan alıcağımı söyledim
teşekkürler

teşekkürler

Rica ederim

Ömer31

80+
Yaş kaç, ciddi anlamda merak ediyorum. Adam ilave olarak bildiği bilgiyi paylaşıyor. Desteğin için teşekkür ederim, peki herhangi bir uyum sorunu var mı? diye yazıp geçsen konu uzamayacak.
maksat konunun uzamaması olsa sende yazmasan uzamıyacak?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
parçalar uyumlu bütçe varsa dediğiniz kartlarda 4080 alın çok daha mantıklı olacaktır

Top Bottom