- Konu Sahibi Konu Sahibi
Off çok uzak Anadolu Ümraniye benimAvrupa yakası esenler
Off çok uzak Anadolu Ümraniye benimAvrupa yakası esenler
Hm sorun değil ya gelirim ben gezmiş olurum hemOff çok uzak Anadolu Ümraniye benim
zor değil geçen sene ram takmayı bile bilmeden 1050 ti ve 2600'le kaldım ram takmayı bile bilmiyodum o kadar. youtubeden bikaç video açıp 1.5 saat içinde sistemi topladım göründüğü kadar zor değil yaniMerhaba arkadaşlar,
Ben sistemi hazırladım ama nasıl birleştirecemi bilmiyorum sistem özellikleri böyle;
- AMD Ryzen 9 5900x işlemci
- Msı mpg x570S edge max wifi anakart
- Team 16 gb ram
- Rtx 3070 ekran kartı
- Samsung 980 pro 1 tb ssd
- Sharkoon 850w gold psu
- Lian li galahad 360 sıvı soğutma
- Coolermaster HAF 500 kasa
Nasıl yapılır
Yalnız cumartesi olursa iyi olur öğleden sonra gelirimOff çok uzak Anadolu Ümraniye benim
sakın bilgisayarcılara gitme hayatının hatasını yaparsın tanıdıksa hiç gitmeMerhaba arkadaşlar,
Ben sistemi hazırladım ama nasıl birleştirecemi bilmiyorum sistem özellikleri böyle;
- AMD Ryzen 9 5900x işlemci
- Msı mpg x570S edge max wifi anakart
- Team 16 gb ram
- Rtx 3070 ekran kartı
- Samsung 980 pro 1 tb ssd
- Sharkoon 850w gold psu
- Lian li galahad 360 sıvı soğutma
- Coolermaster HAF 500 kasa
Nasıl yapılır
Denizlide var mı tanıdığınız bu işlerden anlayan ileride belki işim düşerTüh be gelip çayınızı içerken toplayacaktım.
Kayserideyim ben.
Maalesef.Denizlide var mı tanıdığınız bu işlerden anlayan ileride belki işim düşer
Sen bana özelden yaz numaramı vereyim Haftasonu iletişime geçelim hallederiz sıkıntı etme Windows vs kurarım sürücüler vs canını sıkmaYalnız cumartesi olursa iyi olur öğleden sonra gelirim