Neler Yeni

Parçalar düşük kullanımda yıpranır mı

omerkolay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Kolay
Screenshot_20220130-133715_Dolap.jpg
bu arkadaşın yazdıkları doğru mu? İlana yorulmamış cihazdır. Kesinlik oyun yüklenmemiştir yazmıştım. Ve bana böyle yorumlar yaptı. Lütfen bi aydınlatın beni

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntülebu arkadaşın yazdıkları doğru mu? İlana yorulmamış cihazdır. Kesinlik oyun yüklenmemiştir yazmıştım. Ve bana böyle yorumlar yaptı. Lütfen bi aydınlatın beni
İkisi de kısmen yanlış. Evet kart çalıştıkça yıpranır, yük altında çalıştıkça daha da çok yıpranır.

Ama ikisi de çok önemli değil, en önemli şey kartın hangi koşullarda kullanıldığı. İyi koşullarda 1 yıl mining yapılmış bir kart kötü koşullarda 1 yıl oyun amaçlı kullanılan karttan daha sağlam olabilir. Bunu da hiçbir satıcı kanıtlayamaz zaten.

omerkolay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Kolay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de kısmen yanlış. Evet kart çalıştıkça yıpranır, yük altında çalıştıkça daha da çok yıpranır.

Ama ikisi de çok önemli değil, en önemli şey kartın hangi koşullarda kullanıldığı. İyi koşullarda 1 yıl mining yapılmış bir kart kötü koşullarda 1 yıl oyun amaçlı kullanılan karttan daha sağlam olabilir. Bunu da hiçbir satıcı kanıtlayamaz zaten.
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun

mesut3467

80+ Bronze
Sonuçta her cihazın belli bir ömür değeri var. iletkenin üzerinden gececek toplam akımın bile bir sınırı var. tabii ki temiz ve yorulmamış bir kart sürekli kullanılan bir karta nazaran hem ömürlü hemde performanslı olacaktır. Elektronik biraz şans işi ama pratikte bu böyledir.

Top Bottom