Neler Yeni

Parçalardan elektrik çarpması

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,183
İsim
Jarvis-M
Arkadaşlar klavyeye kasaya vs dokununca elektrik çarpıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ne yapmalıyım

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,183
İsim
Jarvis-M
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Çok eski PSU 5 senelik araa yapıyordu böyle bayadir böyle değildi ne önerirsiniz
valla bilmiyorum eski psu da elektriklenme riski olur mu?
ama bence sisteminize zarar verebilecek gibi ise değiştirin.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bu konu dışı değilki?

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Psuda kaçak olabilir. Bi söküp psu nun metal yüzüne değen boşta kablo var mı diye kontrol etmelisin. Psu yü dökerken elektrikten kestiğin emin ol

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Arkadaşlar klavyeye kasaya vs dokununca elektrik çarpıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ne yapmalıyım
internetten psu da biriken statik akımı boşlatmaya yarıyan 2 3 taktik var onları dene olmazsa psu yu sök aynı prizde kasa dışında şarteli açık dene hala akım varsa evinde toprak hattına sahip bir prize takıp kullan %98 geçecektir toprak hattı sağlamsa eğer evinde toprak hattı yoksa (imkanı yok bizim ev 40 yıllık bizim bile bazı prizlerde toprak hattı var) veya hatta takılı iken de hala kaçak varsa psu yu emekli etme vaktinm gelmiştir benim eski psu'mda da aynı sorun vardı en son ekran kartında kondansatör alev alınca(güç girişinin yanındaki smd kondansatör) güvenemedim ve imzamdaki psu yu aldım. Sen zaten sistemini yenilemeyeckmiydin zamana yayarak bence alacağın parçalardan birini ertele ve psu al elinde olan idarelik pc yi güvene al en azından ve zaten yeni sistemde yeni psu kullanacaksınfır büyük ihtimal.(sende benim başıma gelen gibi parça yakma durumu olmaz büyük ihtimal ve belirtmem biraz saçma olacak ama bütün kontrolleri kontrol kalemi ile yap elinde yoksa da kontrol kalemine sahip olan bir tornavida en fazla 10₺ dir daha da ucuza bulursun büyük ihtimal)

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,183
İsim
Jarvis-M
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internetten psu da biriken statik akımı boşlatmaya yarıyan 2 3 taktik var onları dene olmazsa psu yu sök aynı prizde kasa dışında şarteli açık dene hala akım varsa evinde toprak hattına sahip bir prize takıp kullan %98 geçecektir toprak hattı sağlamsa eğer evinde toprak hattı yoksa (imkanı yok bizim ev 40 yıllık bizim bile bazı prizlerde toprak hattı var) veya hatta takılı iken de hala kaçak varsa psu yu emekli etme vaktinm gelmiştir benim eski psu'mda da aynı sorun vardı en son ekran kartında kondansatör alev alınca(güç girişinin yanındaki smd kondansatör) güvenemedim ve imzamdaki psu yu aldım. Sen zaten sistemini yenilemeyeckmiydin zamana yayarak bence alacağın parçalardan birini ertele ve psu al elinde olan idarelik PC yi güvene al en azından ve zaten yeni sistemde yeni psu kullanacaksınfır büyük ihtimal.

eyvallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,823
Üyeler
159,840
Son üye
ercanocel
Top Bottom