Pc nedirPardus kullanmaya değer bir işletim sistemi mi midir ?
hayır hiç bir işe yaramaz sakın alma internette 50tl ye windows satılıyo onlardan alPardus kullanmaya değer bir işletim sistemi mi midir ?
Arkadaşın sistemini bilmiyoruz belki düşük bir sistemi var veya amacı farklı.hayır hiç bir işe yaramaz sakın alma internette 50tl ye windows satılıyo onlardan al
eğer iş veya kodlama ise ben şahsen linux öneririm pardus kullandım ben türk yapımı diye not defterine bile 2 saatte giriyo(ssd)Ne için kullanacağına bağlı. Oyun oynuyorsan asla ama eğer kodlama vs. ise ilk önerim Ubuntu yada Linux Mint.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşın sistemini bilmiyoruz belki düşük bir sistemi var veya amacı farklı.
Ve ayrıca parayla almasına gerek yok burdan ücretsiz lisanslayabilir.
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...donanimarsivi.com
sistemim iyi R3 3100 1660 TiNe için kullanacağına bağlı. Oyun oynuyorsan asla ama eğer kodlama vs. ise ilk önerim Ubuntu yada Linux Mint.
Arkadaşın sistemini bilmiyoruz belki düşük bir sistemi var veya amacı farklı.
Ve ayrıca parayla almasına gerek yok burdan ücretsiz lisanslayabilir.
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...donanimarsivi.com
sürümünüz kaç? belki 19.4 te düzeltmişlerdir . yeni yayınlandıeğer iş veya kodlama ise ben şahsen linux öneririm pardus kullandım ben türk yapımı diye not defterine bile 2 saatte giriyo(ssd)