Neler Yeni

Parfümü Başka Şişeye Koymak

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
Merhaba arkadaşlar. Parfüm kullanıyorum ancak sıkması biraz zor, bunu böyle trendyol'dan fln boş sprey şişesi alıp onun içine koysam onunla sıksam nasıl olur? Şimdi bu parfümü üretirken de şişesini ve sıkılma şeklini de o içindeki formüle göre ayarlamışlardır, başka kutuya koyup başka spreyle sıkınca belki düzgün dağılmaz etkisi azalır diye de düşünüyorum. Blmiyorum saçma da olabilir ama başkalarına da sorayım dedim. Sizce sıkıntı olmaz mı yoksa kendi kutusuyla devam mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
...
Bence, şişeyi iyi kapattığınız sürece sorun olmaz.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Kutay Orhan
Merhaba arkadaşlar. Parfüm kullanıyorum ancak sıkması biraz zor, bunu böyle trendyol'dan fln boş sprey şişesi alıp onun içine koysam onunla sıksam nasıl olur? Şimdi bu parfümü üretirken de şişesini ve sıkılma şeklini de o içindeki formüle göre ayarlamışlardır, başka kutuya koyup başka spreyle sıkınca belki düzgün dağılmaz etkisi azalır diye de düşünüyorum. Blmiyorum saçma da olabilir ama başkalarına da sorayım dedim. Sizce sıkıntı olmaz mı yoksa kendi kutusuyla devam mı?
parfüm atomizeri değişse de kalıcılığı , yaylımı konusunda sıkıntı olmaz ama şişeden şişeye aktarım yapılırken etki azalır. partiküller uçup kaçıyor çünkü.
hatta partiküller , plastik şişelerin mikro deliklerinden bile geçtiğinde etkisi azalıyor. o yüzden şişe değişimini önermiyorum.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
parfüm atomizeri değişse de kalıcılığı , yaylımı konusunda sıkıntı olmaz ama şişeden şişeye aktarım yapılırken etki azalır. partiküller uçup kaçıyor çünkü.
hatta partiküller , plastik şişelerin mikro deliklerinden bile geçtiğinde etkisi azalıyor. o yüzden şişe değişimini önermiyorum.
Anladım, o zaman cam şişeye de mi koymamı önermiyorsunuz? Bir de bu kafasındaki sıkma aparatını değiştirsem acaba nasıl olur, zaten şişeyle benim sorunum yok.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
şişeden şişeye aktarımı önermiyorum , atomizeri değiştirebilirsin.
Hocam o mekanizma değil sadece kafasındaki bastığımız şey di mi, onu bulamıyorum ya ayrı satmıyorlar herhalde, nasıl yapıcam ki

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Kutay Orhan
Hocam o mekanizma değil sadece kafasındaki bastığımız şey di mi, onu bulamıyorum ya ayrı satmıyorlar herhalde, nasıl yapıcam ki
onun ayrısını bir tık zor bulursun. ayrı şişenin başlık kısmı uyumluysa değişir belki. ama onun uyumluluğunu da bilemezsin.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
onun ayrısını bir tık zor bulursun. ayrı şişenin başlık kısmı uyumluysa değişir belki. ama onun uyumluluğunu da bilemezsin.
Aynen işte, o zaman bu iş dümen olucak gibi gözüküyor, normal kutusundan devam en iyisi. Sıkma şekli olarak veya başka parfüm taktikleriniz var mı hocam. Yetkili bir abiye benziyorsunuz :)

Knk Etkisi Aynı Oluyor Parfüm Taşıycağına Bunu Taşı Ben Bundan Aldım https://www.trendyol.com/akanhediyelik/doldurulabilir-mini-parfum-sisesi-p-377448975

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476