Neler Yeni

Paribu Güvenilir Midir?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Beyler sanal ticaret ile uğraşıyorum paribu sitesinden para işlemleri yapacağım dolar üzerinden bir sıkıntı yaşar mıyım güvenilir mi yardımcı olursanız sevinirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilen yok mudur acaba ?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla postlara baktım binance daha iyi demişler kitleniyor falan yazmışlar paribu bazılarıda olmuyor falan yazmış çok arada kaldım

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
valla postlara baktım binance daha iyi demişler kitleniyor falan yazmışlar paribu bazılarıda olmuyor falan yazmış çok arada kaldım

Şu an en çok tercih edilen ve en yüksek hacimin bulunduğu borsa Binance.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@Siri Paribu kullanıyor diye hatırlıyorum. Belki deneyimlerini paylaşmak ister.
@Litecoin sende gel reis :D
Beyler sanal ticaret ile uğraşıyorum paribu sitesinden para işlemleri yapacağım dolar üzerinden bir sıkıntı yaşar mıyım güvenilir mi yardımcı olursanız sevinirim ?

bilen yok mudur acaba ?
Ben normal' de Binance kullanıyorum, yatırıp çekerken Paribu kullanıyorum. Şu ana kadar sorun yaşamadım. Al - sat ı Paribu' da yapmıyorum. Onun dışında güvenilir fakat parayı başka bir cüzdana gönderirken işleme alınması biraz uzun sürüyor. Sorun yaşamadım. :coffee:

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben normal' de Binance kullanıyorum, yatırıp çekerken Paribu kullanıyorum. Şu ana kadar sorun yaşamadım. Al - sat ı Paribu' da yapmıyorum. Onun dışında güvenilir fakat parayı başka bir cüzdana gönderirken işleme alınması biraz uzun sürüyor. Sorun yaşamadım. :coffee:
merak ettiğim şey yabancı biri para atarken id gibi bir kısım var onu nasıl alıyoruz bulamadım arkadaşlarımda paribu kullanmıyormuş

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Alış satış için Paribu kullanmanı önermem, sık çökmeler oluyor ve pek hacimli değil. Ben sadece Binance' e para atmak için kullanıyorum.

Türkçe' yi katletmişim bu nasıl yazım hatası ya. :rolleyes:

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Alış satış için Paribu kullanmanı önermem, sık çökmeler oluyor ve pek hacimli değil. Ben sadece Binance' e para atmak için kullanıyorum.
valla binance yi hiç kullanmadım hiç de bakmadım şimdi denesem hata falan yaparım başka yere para falan gider diye korkuyorum

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
merak ettiğim şey yabancı biri para atarken id gibi bir kısım var onu nasıl alıyoruz bulamadım arkadaşlarımda paribu kullanmıyormuş
Ne demek istediğini anlamadım.

valla binance yi hiç kullanmadım hiç de bakmadım şimdi denesem hata falan yaparım başka yere para falan gider diye korkuyorum
1 Saat ayırarak kullanımı anlayabilirsin. Videolar var tonla.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz

ya para atarken bi kod var adres gibi onu diyorum da

yabancılarla işlem yapacağım yabancılardan dolar olarak alacağım sonra çevireceğim

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ya para atarken bi kod var adres gibi onu diyorum da

yabancılarla işlem yapacağım yabancılardan dolar olarak alacağım sonra çevireceğim
Cüzdan adresini çekim kısmına yapıştırıp gönderiyorsun. Basit bir işlem, komplike bir olay yok.

Top Bottom